Saut Verdeturi Cu Carne De Porc
Saut verdeturi cu carne de porc este un fără gluten și fără lactate rețetă cu 6 porții. O porție conține 162 calorii, 9g de proteine, și 11g de grăsime. Pentru 70 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Funcționează bine ca garnitură. Un amestec de verdeață, ghimbir, piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 26 minute. Este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 82%, acest fel de mâncare este excelent. Rețete similare sunt Cotlet de porc cu mere Sotate și sfeclă verde, Verdeață De Sfeclă Sotată Cu Sfeclă Prăjită Și Filet De Porc, și Cotlet de porc la grătar cu mere Sotate, Inele de ceapă și verdeață de muștar.
Instrucțiuni
Saut ceapa si urmatoarele 3 ingrediente in ulei fierbinte intr-o tigaie mare sau wok 1 minut. Se amestecă sare și piper.
Adăugați verdeață și cârnați; saut 2 minute.
Adăugați zahăr și oțet; acoperiți și gătiți 3 minute sau până se ofilesc.
Scoateți și aruncați ardeiul serrano înainte de servire.
* 1/2 ardei jalapeo, despicat, poate fi înlocuit.