Saut scoici cu reducere de vin alb
Saut crustacee cu reducere de vin alb necesită în jurul valorii de 10 minute de la început până la sfârșit. O porție conține 75 calorii, 0g de proteine, și 6g de grăsime. Această rețetă fără gluten, primară și vegetariană servește 4 și costă 99 cenți pe porție. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Este adus la tine de retetele mele. Mergeți la magazin și ridicați oregano, scoici de mare, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Cu o lingură scor de 33%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare includ Scoici prăjite la tigaie cu reducere de vin alb, Andive belgiene coapte cu reducere de portocale de vin alb, și Carne de porc Heritage Heritage Cu reducere de vin alb.
Instrucțiuni
Combinați primele 6 ingrediente; pus deoparte.
Presărați scoici cu sare și piper.
Încălziți uleiul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare până când este fierbinte.
Adăugați scoici; gătiți 2 minute pe fiecare parte sau până când ați terminat.
Scoateți scoicile din tigaie; păstrați cald.
Se toarnă amestecul de vin în tigaie; gătiți la foc mediu-mare, răzuind tigaia pentru a slăbi bucățile rumenite. Aduceți la fierbere și gătiți 1 minut sau până când se reduce la 1/3 cană.
Se ia de pe foc; se amestecă untul. Puneți sosul peste scoici; presărați scoici cu pătrunjel.