Saut-salata de pui cu vinaigrette de soia

Saut salata de pui cu salata de pui cu var de soia ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 588 calorii, 31g de proteine, și 34G de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $ 2.37 pe portie, această rețetă acoperă 32% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați sare, salată de frunze, sos de soia și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până chimen sol ai putea urma acest curs principal cu Mousse De Ciocolată Marocană ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Acesta este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 73%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Salată de pui Tequila-Lime la grătar cu vinetă Tequila-Lime, Kebaburi de friptură de soia cu miere cu sos de lămâie Cilantro, și Salată De Pui, Mango Și Jicama Cu Vinetă Tequila-Lime.
Instrucțiuni
Într-o tigaie mare, încălziți 1 lingură de ulei la foc moderat.
Adăugați fâșiile de tortilla și gătiți, amestecând ocazional, până se rumenesc și crocante, 3 până la 4 minute.
Scoateți benzile din tigaie; scurgeți pe prosoape de hârtie. Aruncați fâșiile fierbinți de tortilla cu 1/4 linguriță de sare.
În aceeași tigaie, încălziți 2 linguri de ulei la foc moderat. Condimentează pieptul de pui cu 1/4 linguriță de sare, piper negru și chimen și adaugă în tigaie. Gatiti pana se rumeneste, aproximativ 5 minute. Întoarceți și gătiți până aproape gata, aproximativ 3 minute mai mult. Acoperiți tigaia, scoateți-o de pe foc și lăsați aburul timp de 5 minute.
Scoateți puiul din tigaie. Când sânii de pui sunt suficient de răcoroși pentru a se manipula, tăiați-i în felii groase de 1/4 inci.
Între timp, într-un vas mare de sticlă sau oțel inoxidabil, bateți împreună sucul de lămâie, cayenne, sosul de soia și 1/4 linguriță de sare.
Adăugați restul de 5 linguri de ulei încet, amestecând. Puneți deoparte 2 linguri de vinetă.
Puneți salata, roșiile și restul de 1/4 linguriță de sare în bol cu vinetă și aruncați.
Pune salata pe farfurii. Sus cu puiul.
Stropiți vinaigreta rezervată peste pui și presărați fâșiile de tortilla peste toate.
Se servește cu pene de var.
Recomandare de vin: un vin roșu picant, dar crocant, va funcționa bine cu această salată robustă. Pentru ceva puțin neobișnuit, căutați un Sancerre rouge, realizat din pinot noir sau un pinot noir din Alsacia.