Saut De Legume De Primavara 4

Saut De Legume De Primavara 4
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnitură, așa că încercați să Saut de legume de primăvară. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 181 calorii, 10g de proteine, și 7g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6 și costă 2,72 USD pe porție. 47 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Primăvară va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați frunze de mentă, anghinare pentru copii, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 58%. Acest scor este bun. Încercați Saut De Legume De Primavara 4, Saut De Legume De Primavara 4, și Saut De Legume De Primavara 4 pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Tapetați o foaie de copt cu un prosop de bucătărie. Filaun castron mediu cu apă; adăugați suc de lămâie.Dacă folosiți anghinare pentru bebeluși, lucrând pe rând, tăiați frunzele exterioare dure până când rămân doar frunze galben-pal.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Anghinare Pentru CopiiAnghinare Pentru Copii
Pentru Ungerea InsertuluiPentru Ungerea Insertului
Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin, PreparatHrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin, Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
Sopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru ServireSopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru Servire
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
2
Tăiați vârfurile de 1/2"; tăiați tulpinile. Înjumătățiți anghinarea pe lungime, dacădorit, apoi îndepărtați sufocarea cu o lingură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
3
Așezați în apă cu lămâie pe măsură ce terminați. Dacă utilizațiinglobe anghinare, îndepărtați tulpinile și toatefrunze. Răzuiți sufocatoarele cu o lingură; tăiați fiecare inimă de anghinare în 4 sferturi și adăugați la apă cu lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin, PreparatHrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin, Preparat
4
Gătiți fasolea fava într-o oală mare cu fierbereapă sărată până când este fragedă, aproximativ 2 minute. Folosind o lingură cu fante, transferați într-uncastron de apă cu gheață; lasa sa se raceasca. Cojiți și aruncați piei de exterior; transferați pe foaia de coacere pregătită (dacă utilizați edamame, fierbeți doar 1 minut; nu este nevoie de peeling). Repetați procesul de gătitcu sparanghel și anghinare,readucând apa la fierbere între loturi și răcind în apă cu gheață înainte de a transferala foaia de copt pregătită, 3-4 minute pentru sparanghel și 5-6 minute pentru anghinare (1-2 minute dacă sunt congelate).
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
Fasole FavaFasole Fava
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin, PreparatHrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin, Preparat
Edamame Congelat (din Păstăi)Edamame Congelat (din Păstăi)
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
5
Încălziți 2 linguri de ulei și unt într-o tigaie mare la foc mediu; adăugați ceapă șiautulmucroid până devine translucid, aproximativ 5 minute.Creșteți căldura la mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
6
Adaugălegume și gătiți, amestecând ocazional, doar până se încălzește, aproximativ 5 minute.Condimentează după gust cu sare, piper și multe altelesuc de lămâie, dacă se dorește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
7
Transferați legumele într-un bol de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
8
Stropiți cu ulei; garnisiți cu mentă și coajă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate22
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista