Saut De Legume De Primavara 4
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnitură, așa că încercați să Saut de legume de primăvară. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 181 calorii, 10g de proteine, și 7g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6 și costă 2,72 USD pe porție. 47 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Primăvară va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați frunze de mentă, anghinare pentru copii, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 58%. Acest scor este bun. Încercați Saut De Legume De Primavara 4, Saut De Legume De Primavara 4, și Saut De Legume De Primavara 4 pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tapetați o foaie de copt cu un prosop de bucătărie. Filaun castron mediu cu apă; adăugați suc de lămâie.Dacă folosiți anghinare pentru bebeluși, lucrând pe rând, tăiați frunzele exterioare dure până când rămân doar frunze galben-pal.
Tăiați vârfurile de 1/2"; tăiați tulpinile. Înjumătățiți anghinarea pe lungime, dacădorit, apoi îndepărtați sufocarea cu o lingură.
Așezați în apă cu lămâie pe măsură ce terminați. Dacă utilizațiinglobe anghinare, îndepărtați tulpinile și toatefrunze. Răzuiți sufocatoarele cu o lingură; tăiați fiecare inimă de anghinare în 4 sferturi și adăugați la apă cu lămâie.
Gătiți fasolea fava într-o oală mare cu fierbereapă sărată până când este fragedă, aproximativ 2 minute. Folosind o lingură cu fante, transferați într-uncastron de apă cu gheață; lasa sa se raceasca. Cojiți și aruncați piei de exterior; transferați pe foaia de coacere pregătită (dacă utilizați edamame, fierbeți doar 1 minut; nu este nevoie de peeling). Repetați procesul de gătitcu sparanghel și anghinare,readucând apa la fierbere între loturi și răcind în apă cu gheață înainte de a transferala foaia de copt pregătită, 3-4 minute pentru sparanghel și 5-6 minute pentru anghinare (1-2 minute dacă sunt congelate).
Încălziți 2 linguri de ulei și unt într-o tigaie mare la foc mediu; adăugați ceapă șiautulmucroid până devine translucid, aproximativ 5 minute.Creșteți căldura la mediu-mare.
Adaugălegume și gătiți, amestecând ocazional, doar până se încălzește, aproximativ 5 minute.Condimentează după gust cu sare, piper și multe altelesuc de lămâie, dacă se dorește.
Transferați legumele într-un bol de servire.
Stropiți cu ulei; garnisiți cu mentă și coajă.