Saut Ciuperci Feliate
Saut ciuperci este o fără gluten, primar și vegetarian garnitură. Această rețetă servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 11g de grăsime, și un total de 124 calorii. Pentru $2.21 pe portie, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână căței de usturoi, unt, sare kosher și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 25%. Acest scor este destul de rău. Încercați Saut Ciuperci Feliate, Saut Ciuperci Feliate, și Ciuperci Sote Ale pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Gatiti ciupercile shiitake intr-un singur strat in 1 1/2 lingura. ulei fierbinte într-o tigaie antiaderentă de 10 până la 12 inci la foc mare, amestecând des, 4 până la 6 minute sau până se rumenesc.
Transferați într-un castron mediu. Repetați procedura de încă două ori cu ciuperci portobello, Ciuperci de stridii și ulei rămas.
Topiți untul în tigaie la foc mediu-mare; se adaugă șalotă și se fierbe 2 până la 3 minute sau până se înmoaie. Se amestecă usturoiul; gatiti 1 minut.
Adăugați ciuperci, sare și piper; aruncați ușor pentru a acoperi.
Se ia de pe foc; se amestecă arpagicul.
* Crimini sau ciuperci buton pot fi înlocuite.