Sauced: Fermă
Nevoie de o garnitură fără gluten și vegetariană? Sauced: Ranch ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Această rețetă face 6 porții cu 178 calorii, 1g de proteine, și 18g de grăsime fiecare. Pentru 32 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 218 gurmanzi și bucătari. Un amestec de piper, suc de lămâie, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 20%. Acest scor este destul de rău. Încercați Sauced: Hollandaise, Sauced: Aioli, și Sos: Maioneză pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mediu, amestecați împreună zeama, smântâna și maiaua.
Se amestecă pătrunjel, arpagic, mărar, suc de lămâie, muștar, pudră de ceapă, sare și piper negru.
Așezați într-un recipient etanș și dați-l la frigider timp de cel puțin o oră înainte de utilizare. Păstrați până la o săptămână la frigider.