Satay De Vită Și Ananas Cu Sos De Arahide
Carne de vită și ananas Satay cu sos de arahide este un fără gluten și fără lactate rețetă cu 8 porții. Pentru $1.06 pe portie, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 12g de proteine, 7g de grăsime, și un total de 158 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați piper măcinat, apă, pudră de curry și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 45%. Încercați Satay De Vită Cu Sos De Arahide, Satay De Vită Cu Sos De Arahide, și Satay de vită cu nucă de cocos cu sos de arahide pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați grăsimea din friptură. Tăiați subțire friptura în diagonală peste cereale în 24 de felii.
Combinați ceapa și următoarele 7 ingrediente într-o pungă mare de plastic cu fermoar.
Adăugați friptură în pungă; sigilați punga. Marinați în frigider 8 ore, întorcându-vă ocazional.
Scoateți friptura din pungă, aruncând marinada.
Scurgeți ananasul, rezervând 3/4 cană de suc și 24 de bucăți de ananas; rezervați bucățile de ananas rămase și sucul pentru o altă utilizare.
Combinați 3/4 cană de suc, unt de arahide și următoarele 4 ingrediente într-o cratiță medie, amestecând bine. Folosind pânză de brânză sau vârful degetelor, stoarceți sucul din ghimbirul ras în cratiță; aruncați pulpa. Se aduce la fierbere la foc mediu-mare; reduceți focul și fierbeți 1 minut, amestecând continuu.
Se ia de pe foc; se lasa sa se raceasca.
Filetați 1 bucată de ananas și 1 felie de friptură pe fiecare frigăruie. Înveliți tigaia pentru grătar sau tigaia antiaderentă cu spray de gătit; se pune la foc mediu-mare până când este fierbinte.
Adăugați frigarui în tigaie și gătiți 1 minut pe fiecare parte sau până la gradul dorit de coacere.
Se servește cu sos de arahide.