Sashimi Hamachi sălbatic cu vinaigretă Curry verde de nucă de cocos și ghimbir

Sashimi Hamachi sălbatic cu vinaigretă Curry verde de nucă de cocos și ghimbir
Rețeta Hamachi sashimi sălbatic cu vinaigretă de Curry verde de nucă de cocos și ghimbir este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un super fără gluten și vegetarian opțiune pentru iubitorii de mâncare indiană. O porție conține 359 calorii, 3G de proteine, și 24g de grăsime. Această rețetă servește 8. Pentru $1.45 pe portie, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. Dacă aveți la îndemână piper, lapte de cocos, smântână grea și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 34%. Acest scor este destul de rău. Încercați Pește Proaspăt! Sare și piper semi-vindecat Hamachi sashimi, Thai Green Curry Turcia și dovlecei Meatloaf într-un sos de Curry verde cu lapte de cocos, și Salată Verde Sălbatică Cu Vinetă De Rodie pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
În tigaie mare la foc mic, încălziți 1 lingură de ulei de măsline până când este fierbinte, dar nu fumează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
2
Adăugați ceapa și saut până la translucid și înmuiat, aproximativ 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
3
Adăugați usturoi, pastă de curry și lemongrass și continuați să gătiți, neacoperite, până când sunt aromate, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pastă De CurryPastă De Curry
Elixirul GElixirul G
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativBuchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
4
Adăugați lapte de cocos și vin, creșteți căldura până la moderat ridicat și aduceți la fierbere. Reduceți căldura la moderat și fierbeți, amestecând ocazional, până când se reduce la jumătate, aproximativ 20 de minute. Se amestecă smântâna grea, se ia de pe foc și se lasă să se răcească aproximativ 10 minute. Folosind lingura cu fante, îndepărtați lemongrass și aruncați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe
Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)
Elixirul GElixirul G
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
5
Transferați amestecul în blender, adăugați suc de lămâie și pulsați până se omogenizează, aproximativ 30 de secunde (aveți grijă când amestecați lichide fierbinți). Cu motorul pornit scăzut, adăugați 1/4 cană de ulei de măsline rămas în flux lent și constant și procesați până când este complet încorporat. Se amestecă sarea și se lasă deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Căpșună, Decojită1 Căpșună, Decojită
1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)
(tub Mare)(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
1
Într-o cratiță medie grea, la foc moderat, încălziți uleiul vegetal la 300 F. Fry Ginger, amestecând ocazional, până se rumenesc ușor, aproximativ 5 minute. Folosind lingura cu fante, transferați ghimbirul pe prosoape de hârtie pentru a se scurge.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cutii De 15 Uncii De Hominy, Scurse și Clătite2 Cutii De 15 Uncii De Hominy, Scurse și Clătite
Amestec Tricolor De Slaw De ColeAmestec Tricolor De Slaw De Cole
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
La 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate SubțiriLa 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate Subțiri
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
2
Se presară sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
1
Împărțiți hamachi uniform între 8 farfurii răcite.
2
Stropiți 1/4 cană de vinaigretă peste și în jurul peștelui, presărați ghimbir prăjit și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VinetăVinetă
Amestec Tricolor De Slaw De ColeAmestec Tricolor De Slaw De Cole
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată SubțireCippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire

Vin recomandat: Gruener Veltliner, Riesling, Trandafir Spumant

Gruener Veltliner, Riesling și Sparkling rosul sunt alegerile mele de top pentru Indian. Cel mai bun vin pentru mâncarea indiană va depinde de felul de mâncare, desigur, dar aceste murături pot fi servite refrigerate și au o anumită dulceață pentru a completa condimentele și aromele complexe ale unei mari varietăți de feluri de mâncare tradiționale. Jules Taylor Gruner Veltliner cu un rating de 4,2 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 15 dolari pe sticlă.
Jules Taylor Gruner Veltliner
Jules Taylor Gruner Veltliner
Un vin vibrant plin de lămâie și piersici albe, cu un strat delicat de vanilie și o mușcătură de piper alb înțepător. Oferă o coloană vertebrală uscată, dar este stratificată și cremoasă, cu aciditate moale și nuanțe de nuci. Este luminos și proaspăt, cu o mare bogăție și textură din fermentul sălbatic și oferă un finisaj deosebit de lung și armonios.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate3
Revista