Sardine coapte în Pepperonata

Sardine coapte în Pepperonata
Dacă $1.05 pe portie se încadrează în bugetul dvs., sardinele coapte în Pepperonata ar putea fi un excelent fără lactate și pescatarian rețetă pentru a încerca. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 15g de grăsime, și un total de 195 calorii. Această rețetă servește 8. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Dacă aveți la îndemână capere, ardei gras, oțet de vin și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 69%. Acest scor este destul de bun. Încercați Ouă coapte cu brânză și sardine, Penne Con la Sardine (Pastan la cuptor și sardine), și Oferte Pepperonata pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți broilerul. Se fierb ardeii pe o foaie de copt rezistentă la fierbere, întorcându–se ocazional, până se blisterează peste tot, 8-10minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ArdeiArdei
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
Pui BroilerPui Broiler
2
Transferați într-un castron mediu, acoperițicu folie de plastic și lăsați să stea 15 minute.Peel, semințe, și felie în 1/2"-benzi late.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
BolBol
3
Reduceți temperatura cuptorului la 450 F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
4
Încălzește1 / 4 cană de ulei într-o tigaie mare la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Adăugați ceapa și usturoiul; condimentează cu sare șipiper și gătește, amestecând ocazional, până cândse înmoaie, 8-10 minute. Creșteți căldura lamediu-mare, adăugați pastă de roșii și zahăr și gătiți, amestecând, până când pasta de roșii începe să se întunece, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pasta De TomatePasta De Tomate
UsturoiUsturoi
CeapăCeapă
SareSare
6
Adaugavin și oțet și gătiți, amestecând des,până se reduce ușor, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OțetOțet
7
Mixin ardei prăjiți, pătrunjel, capere, andoregano. Gatiti, amestecand ocazional, pana laușor îngroșat, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PătrunjelPătrunjel
ArdeiArdei
CapereCapere
8
Transferpepperonata într-un vas de copt superficial de 3 litri.
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
9
Condimentați sardinele în interior și în exterior cu sareși piper; așezați deasupra pepperonata.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SardineSardine
PiperPiper
10
Stropiți cu ulei și coaceți până când sardinele sunt ferme și încep să se rumenească, 15–20minute. Se acoperă cu mărar,se stropește cu mai mult ulei și se servește cu pâine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SardineSardine
PâinePâine
MărarMărar
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate26
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista