Sara Kate Gillingham-Tarta de patiserie cu puf cu panglică de Squash a lui Ryan

Sara Kate Gillingham-Tarta de patiserie cu puf cu panglică de Squash a lui Ryan
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d 'oeuvre, așa că încercați Sara Kate Gillingham-Ryan' s Squash Ribbon foetaj Tart. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 25g de grăsime, și un total de 339 calorii. Pentru 82 cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de ou, mentă, brânză mascarpone și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 29%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Rețete similare sunt Sara Kate Gillingham-Muhammara lui Ryan, Sara Kate Gillingham-Lasagna albă a lui Ryan cu ciuperci și Prosciutto, și Sara Kate Gillingham-arțarul lui Ryan-nuci condimentate cu slănină.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 375 F . Tapetați o foaie de copt cu hârtie pergament.
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țarăModele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
Creveți SotațiCreveți Sotați
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Într-un castron, combinați 1/4 cană de parmezan, mascarpone, ou, smântână, mentă, cimbru și puțină sare și piper și amestecați până se amestecă bine. Pune deoparte. 
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
MascarponeMascarpone
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Napolitane Miniaturale Cu VanilieNapolitane Miniaturale Cu Vanilie
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
Pachet Mix Natural Pentru PrăjituriPachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Pe o suprafață de lucru ușor făinată, întindeți foietajul într-un dreptunghi de 9 x 13 inci grosime de aproximativ 1/8 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană De Ananas, Decojit și Tăiat Cubulețe în Cuburi De 1/2 Inch (aproximativ1/4 Cană De Ananas, Decojit și Tăiat Cubulețe în Cuburi De 1/2 Inch (aproximativ
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
4
Transferați patiseria pe foaia de copt pregătită. Folosind vârful unui cuțit ascuțit, marcați o margine de aproximativ 3/4 inch de la margine până la capăt în jurul foii de patiserie, străpungând doar câteva straturi superioare.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
5
Întindeți amestecul de brânză uniform peste patiserie în interiorul chenarului, apoi aranjați feliile de dovlecei în diagonală peste tartă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Cuțit De ToaletăCuțit De Toaletă
6
Ungeți feliile de dovlecei și marginile de patiserie cu uleiul de măsline. 
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Cuțit De ToaletăCuțit De Toaletă
7
Coaceți tarta timp de 15 minute, apoi presărați cu restul de 1/4 cană (1 oz/30 g) parmezan. Continuați să coaceți până când brânza este topită și patiseria este aurie, cu aproximativ 15 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
8
Lăsați să se răcească pe tigaie pe un suport de sârmă timp de 5 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
9
Tăiați în bucăți și serviți cald. 
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista