Sara Kate Gillingham-Tarta de patiserie cu puf cu panglică de Squash a lui Ryan

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d 'oeuvre, așa că încercați Sara Kate Gillingham-Ryan' s Squash Ribbon foetaj Tart. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 25g de grăsime, și un total de 339 calorii. Pentru 82 cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de ou, mentă, brânză mascarpone și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 29%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Rețete similare sunt Sara Kate Gillingham-Muhammara lui Ryan, Sara Kate Gillingham-Lasagna albă a lui Ryan cu ciuperci și Prosciutto, și Sara Kate Gillingham-arțarul lui Ryan-nuci condimentate cu slănină.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375 F . Tapetați o foaie de copt cu hârtie pergament.
Într-un castron, combinați 1/4 cană de parmezan, mascarpone, ou, smântână, mentă, cimbru și puțină sare și piper și amestecați până se amestecă bine. Pune deoparte.
Pe o suprafață de lucru ușor făinată, întindeți foietajul într-un dreptunghi de 9 x 13 inci grosime de aproximativ 1/8 inch.
Transferați patiseria pe foaia de copt pregătită. Folosind vârful unui cuțit ascuțit, marcați o margine de aproximativ 3/4 inch de la margine până la capăt în jurul foii de patiserie, străpungând doar câteva straturi superioare.
Întindeți amestecul de brânză uniform peste patiserie în interiorul chenarului, apoi aranjați feliile de dovlecei în diagonală peste tartă.
Ungeți feliile de dovlecei și marginile de patiserie cu uleiul de măsline.
Coaceți tarta timp de 15 minute, apoi presărați cu restul de 1/4 cană (1 oz/30 g) parmezan. Continuați să coaceți până când brânza este topită și patiseria este aurie, cu aproximativ 15 minute mai mult.
Lăsați să se răcească pe tigaie pe un suport de sârmă timp de 5 minute.
Tăiați în bucăți și serviți cald.