Sara Kate Gillingham-Tarta de patiserie cu puf cu panglică de Squash a lui Ryan

Sara Kate Gillingham-Tarta de patiserie cu puf cu panglică de Squash a lui Ryan
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d 'oeuvre, așa că încercați Sara Kate Gillingham-Ryan' s Squash Ribbon foetaj Tart. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 25g de grăsime, și un total de 339 calorii. Pentru 82 cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de ou, mentă, brânză mascarpone și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 29%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Rețete similare sunt Sara Kate Gillingham-Muhammara lui Ryan, Sara Kate Gillingham-Lasagna albă a lui Ryan cu ciuperci și Prosciutto, și Sara Kate Gillingham-arțarul lui Ryan-nuci condimentate cu slănină.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 375 F . Tapetați o foaie de copt cu hârtie pergament.
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țarăModele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
2
Într-un castron, combinați 1/4 cană de parmezan, mascarpone, ou, smântână, mentă, cimbru și puțină sare și piper și amestecați până se amestecă bine. Pune deoparte. 
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
MascarponeMascarpone
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
3
Pe o suprafață de lucru ușor făinată, întindeți foietajul într-un dreptunghi de 9 x 13 inci grosime de aproximativ 1/8 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Muenster, Tăiată în JumătateBrânză Muenster, Tăiată în Jumătate
(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)
4
Transferați patiseria pe foaia de copt pregătită. Folosind vârful unui cuțit ascuțit, marcați o margine de aproximativ 3/4 inch de la margine până la capăt în jurul foii de patiserie, străpungând doar câteva straturi superioare.
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
5
Întindeți amestecul de brânză uniform peste patiserie în interiorul chenarului, apoi aranjați feliile de dovlecei în diagonală peste tartă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Pâine Cu Nuci și StafidePâine Cu Nuci și Stafide
Cuțit De ToaletăCuțit De Toaletă
6
Ungeți feliile de dovlecei și marginile de patiserie cu uleiul de măsline. 
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Cuțit De ToaletăCuțit De Toaletă
7
Coaceți tarta timp de 15 minute, apoi presărați cu restul de 1/4 cană (1 oz/30 g) parmezan. Continuați să coaceți până când brânza este topită și patiseria este aurie, cu aproximativ 15 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
8
Lăsați să se răcească pe tigaie pe un suport de sârmă timp de 5 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
9
Tăiați în bucăți și serviți cald. 
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista