Santa Maria Stil Tri Sfat

Santa Maria Stil Tri Sfat
Santa Maria stil tri sfat ar putea fi doar garnitura pe care il cautati. O porție conține 19 calorii, 1g de proteine, și 0g de grăsime. Această rețetă servește 5 și costă 29 de cenți pe porție. 1845 de oameni s-au bucurat că au încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați friptură cu trei vârfuri, oregano, piper măcinat și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 35 de minute. Vă este adus prin simple rețete. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate, paleolitic și primar dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 0%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Santa Maria Stil Tri-Sfat, Santa Maria Stil Tri-Sfat, și Santa Maria Stil Tri Sfat.

Instrucțiuni

1
Amestecați ingredientele frecate împreună într-un castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
2
Așezați friptura într-o tigaie sau într-o tigaie cu margini (acest lucru va ajuta la împiedicarea frecării pe toată podeaua).
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
3
Presărați frecarea pe carne pe toate părțile și masați frecarea în carne.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
4
Acoperiți și lăsați să stea la temperatura camerei timp de o oră. Acoperiți friptura cu folie sau folie de plastic și lăsați-o să stea la temperatura camerei timp de o oră pentru a scoate frigul și lăsați frecarea să-și facă magia pe friptură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
5
Pregătiți grătarul: pregătiți grătarul pentru căldură directă fierbinte pe o parte și căldură indirectă pe cealaltă. (Apropo, dacă lucrați cu un grătar pe lemne, Santa Maria BBQ folosește în mod tradițional lemn de stejar roșu.)
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
6
Prăjiți friptura pe toate părțile, 3-4 minute pe fiecare parte. Urmăriți cu atenție friptura în timpul acestui proces, deoarece o parte a fripturii este de obicei destul de grasă și, pe măsură ce grăsimea se încălzește, poate picura în jos și poate provoca erupții. Continuați să îndepărtați tri-vârful de flacără dacă apar erupții.
7
Mutați friptura în partea rece a grătarului, cu partea grasă în sus: odată ce tri-vârful este ars pe toate părțile, îndepărtați-l de căldura directă și așezați-l cu partea grasă în sus pe grătar.
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
8
Dacă utilizați un grătar pe gaz cu un raft superior, vă recomand să așezați friptura pe acel raft, cu o tavă de aluminiu pe raftul inferior de dedesubt pentru a prinde picăturile de grăsime.
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
9
Dacă faceți grătar pe cărbune sau lemn, poate doriți să întoarceți friptura la fiecare câteva minute, pentru o încălzire mai uniformă.
10
Încercați să mențineți o temperatură a grătarului de la 250 la 300 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
11
Acoperiți pentru a termina gătitul: acoperiți grătarul și gătiți până când temperatura interioară a tri-vârfului ajunge la 120 buc.F pentru o friptură rară, 130 buc. F pentru mediu-rar și 140 buc. F pentru mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
12
În acest moment, carnea va dura între 20 și 40 de minute pentru a găti, în funcție de cât de fierbinte este grătarul dvs., cât de bine îl doriți și de dimensiunea tăieturii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
13
Rețineți că temperatura interioară va continua să crească cu cel puțin 5 CMF după ce scoateți friptura de pe foc.
14
Friptura de cort cu folie pentru a o lăsa să se odihnească: odată ce friptura atinge temperatura, scoateți-o de pe grătar și lăsați-o să se odihnească, ușor tentată cu folie, timp de 10-15 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
15
Feliați peste cereale pentru a servi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură MareCârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură Mare
DificultateExpert
Gata În1 h, 35 m.
Porții5
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista