Santa Maria Stil Tri Sfat
Santa Maria stil tri sfat ar putea fi doar garnitura pe care il cautati. O porție conține 19 calorii, 1g de proteine, și 0g de grăsime. Această rețetă servește 5 și costă 29 de cenți pe porție. 1845 de oameni s-au bucurat că au încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați friptură cu trei vârfuri, oregano, piper măcinat și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 35 de minute. Vă este adus prin simple rețete. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate, paleolitic și primar dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 0%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Santa Maria Stil Tri-Sfat, Santa Maria Stil Tri-Sfat, și Santa Maria Stil Tri Sfat.
Instrucțiuni
Amestecați ingredientele frecate împreună într-un castron.
Așezați friptura într-o tigaie sau într-o tigaie cu margini (acest lucru va ajuta la împiedicarea frecării pe toată podeaua).
Presărați frecarea pe carne pe toate părțile și masați frecarea în carne.
Acoperiți și lăsați să stea la temperatura camerei timp de o oră. Acoperiți friptura cu folie sau folie de plastic și lăsați-o să stea la temperatura camerei timp de o oră pentru a scoate frigul și lăsați frecarea să-și facă magia pe friptură.
Pregătiți grătarul: pregătiți grătarul pentru căldură directă fierbinte pe o parte și căldură indirectă pe cealaltă. (Apropo, dacă lucrați cu un grătar pe lemne, Santa Maria BBQ folosește în mod tradițional lemn de stejar roșu.)
Prăjiți friptura pe toate părțile, 3-4 minute pe fiecare parte. Urmăriți cu atenție friptura în timpul acestui proces, deoarece o parte a fripturii este de obicei destul de grasă și, pe măsură ce grăsimea se încălzește, poate picura în jos și poate provoca erupții. Continuați să îndepărtați tri-vârful de flacără dacă apar erupții.
Mutați friptura în partea rece a grătarului, cu partea grasă în sus: odată ce tri-vârful este ars pe toate părțile, îndepărtați-l de căldura directă și așezați-l cu partea grasă în sus pe grătar.
Dacă utilizați un grătar pe gaz cu un raft superior, vă recomand să așezați friptura pe acel raft, cu o tavă de aluminiu pe raftul inferior de dedesubt pentru a prinde picăturile de grăsime.
Dacă faceți grătar pe cărbune sau lemn, poate doriți să întoarceți friptura la fiecare câteva minute, pentru o încălzire mai uniformă.
Încercați să mențineți o temperatură a grătarului de la 250 la 300 F.
Acoperiți pentru a termina gătitul: acoperiți grătarul și gătiți până când temperatura interioară a tri-vârfului ajunge la 120 buc.F pentru o friptură rară, 130 buc. F pentru mediu-rar și 140 buc. F pentru mediu.
În acest moment, carnea va dura între 20 și 40 de minute pentru a găti, în funcție de cât de fierbinte este grătarul dvs., cât de bine îl doriți și de dimensiunea tăieturii.
Rețineți că temperatura interioară va continua să crească cu cel puțin 5 CMF după ce scoateți friptura de pe foc.
Friptura de cort cu folie pentru a o lăsa să se odihnească: odată ce friptura atinge temperatura, scoateți-o de pe grătar și lăsați-o să se odihnească, ușor tentată cu folie, timp de 10-15 minute.
Feliați peste cereale pentru a servi.