Santa Maria-stil BBQ Tri-Tip

Santa Maria-stil BBQ Tri-Tip
Santa Maria-stil BBQ Tri-Tip ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 6 și costă 3,37 USD pe porție. O porție conține 1005 calorii, 27G de proteine, și 70g de grăsime. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore. 3 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. Un amestec de roșii cherry, piper, pătrunjel cu frunze plate și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Pentru a utiliza până pâine franceză ai putea urma acest curs principal cu Budinca De Pâine Franceză ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 62%. Acest scor este destul de bun. Încercați Santa Maria Style Tri-Tip, Santa Maria Style Tri-Tip, și Santa Maria Style Tri Tip pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Echipament Special: 2 căni de chipsuri de stejar roșu, înmuiate în apă timp de cel puțin 2 ore, cum ar fi marca Susy Q
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bijol (amestec Cubanez De Condimente)Bijol (amestec Cubanez De Condimente)
1 Lingurita De Sare Afumata Hickory1 Lingurita De Sare Afumata Hickory
3
Într-un castron mic, amestecați usturoiul granulat, sarea și piperul împreună și frecați peste tot și în carne.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Murături CușerMurături Cușer
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
Bagheta Cu Paine Frantuzeasca, Feliata Si PrajitaBagheta Cu Paine Frantuzeasca, Feliata Si Prajita
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
4
Lăsați să stea 30 de minute la temperatura camerei.
5
Pregătiți un grătar de cărbune pentru căldură directă și indirectă medie-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
6
Adăugați chipsurile cu aproximativ 30 de minute înainte de a grăta carnea de vită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bijol (amestec Cubanez De Condimente)Bijol (amestec Cubanez De Condimente)
1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch
7
Setați tri-vârful la foc direct, cu partea grasă în sus și căutați până se rumenesc frumos, aproximativ 10 minute. Întoarceți-vă și căutați cealaltă parte.
8
Deplasați tri-vârful peste zona de căldură indirectă, acoperiți și grătați până când un termometru citit instantaneu introdus în partea cea mai groasă înregistrează 130 de grade F, 20 până la 30 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
9
Transferați carnea pe o tăietură și lăsați să se odihnească cel puțin 15 minute. Feliați carnea peste cereale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pere Asiatice, Fiecare, SpălatePere Asiatice, Fiecare, Spălate
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
10
Serviți cu gust de fasole Santa Maria Pinquito, gust de roșii și pâine franceză la grătar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine FrancezăPâine Franceză
(puteți Folosi Un Cuke Obișnuit, Dar Sămânțați-l și Dacă Pielea Este Ceară, Curățați-l)(puteți Folosi Un Cuke Obișnuit, Dar Sămânțați-l și Dacă Pielea Este Ceară, Curățați-l)
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 InchBoccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
11
Încălziți o tigaie mare la foc mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
12
Adăugați slănina și gătiți până se rumenesc și grăsimea s-a redat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici
13
Scoateți slănina cu o lingură pliată pe o farfurie căptușită cu prosoape de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
La 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate SubțiriLa 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate Subțiri
14
Adăugați poblano și ceapa în grăsimea de slănină din tigaie și gătiți până la moale, 3 până la 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Lingurita Cimbru Proaspat Tocat Sau Cimbru Uscat1/2 Lingurita Cimbru Proaspat Tocat Sau Cimbru Uscat
Brânză învechită Din Lapte De VacăBrânză învechită Din Lapte De Vacă
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
15
Adăugați fasolea și slănina și gătiți până se încălzește. Se condimentează cu sare kosher și piper negru proaspăt măcinat. Puneți într-un castron de servire și acoperiți cu frunze de cilantro sau pătrunjel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortile Calde De Porumb Sau Orez Alb, Pentru ServireTortile Calde De Porumb Sau Orez Alb, Pentru Servire
Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)
Cartofi Rumeni, Aproximativ 6 Uncii FiecareCartofi Rumeni, Aproximativ 6 Uncii Fiecare
2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline
1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici
Otet De Mere Sau Sos Iute, Pentru ServireOtet De Mere Sau Sos Iute, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
16
Preîncălziți grătarul pentru căldură directă ridicată.
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
17
Aruncați roșiile cu uleiul de canola, condimentați cu sare și piper și transferați într-un coș de grătar. Grătați, aruncând o dată sau de două ori, până se carbonizează pe toate părțile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
Chorizo Mexican (aproximativ 2 Link-uri)Chorizo Mexican (aproximativ 2 Link-uri)
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 InchBoccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
18
Scoateți roșiile într-un alt bol.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 InchBoccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
19
Adăugați pătrunjelul sau cilantro-ul, uleiul de măsline, pasta de usturoi, ardeii iute și ceapa. Se amestecă pentru a combina și se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
2-3 Linguri Patrunjel Tocat2-3 Linguri Patrunjel Tocat
2 Lire De Soiuri Amestecate De Ciuperci Proaspete2 Lire De Soiuri Amestecate De Ciuperci Proaspete
2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline
Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)
Cutie De Porumb în Stil Mexican, ScursCutie De Porumb în Stil Mexican, Scurs
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
20
Lăsați să stea la temperatura camerei cel puțin 30 de minute înainte de servire.
21
Puneți untul, usturoiul și puțină sare și piper într-un mortar și pistil.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
2 Masline Umplute Cu Piment2 Masline Umplute Cu Piment
1 Portocala, Coaja1 Portocala, Coaja
Echipamente pe care le vei folosi
Mortar și PistilMortar și Pistil
22
Ungeți ușor partea tăiată a pâinii cu ulei și condimentați cu sare și piper. Gratiți pâinea, tăiată în jos, până se rumenesc. Răsturnați și continuați să gătiți timp de 30 de secunde mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
Concentrat De Limonadă Dezghețat, împărțitConcentrat De Limonadă Dezghețat, împărțit
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
23
Scoateți din grătar, tăiați cu untul de usturoi și tăiați fiecare jumătate în 4 bucăți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt De UsturoiUnt De Usturoi
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
24
Puneți bucățile pe un platou și împrăștiați frunzele de pătrunjel deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)
DificultateExpert
Gata În5 hrs
Porții6
Scor De Sănătate20
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista