Santa Fe piersic și Mango Cizmar
Santa Fe Peach și Mango Cobbler necesită aproximativ 30 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 8 porții cu 191 calorii, 1g de proteine, și 12g de grăsime fiecare. Pentru 82 cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 17 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Această rețetă este tipică bucătăriei sudice. Mergeți la magazin și ridicați piersica, amestecul de tort de porumb, scorțișoară măcinată și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Cu o lingură scor de 23%, acest fel de mâncare este destul de rău. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Santa Fe piersic și Mango Cizmar, Mango Peach Cizmar, și Jiffy Peach Cobbler – un cizmar pe care îl puteți face oricând, fie cu piersici proaspete, fie cumpărate din magazin.
Instrucțiuni
Într-un castron, combinați fructe, jalapeno, zahăr, amidon de porumb și scorțișoară. Se amestecă pentru a acoperi și se lasă să se stabilească timp de 1 oră.
Configurați grătarul pentru gătit direct la foc mediu. Într-un castron, amestecați împreună 1/4 cană de unt și tort de porumb dulce amestecați cu o furculiță până se sfărâmă. Pune deoparte.
Așezați restul de 1/4 cană de unt într-o tigaie din fontă de 10 inci (sau altă tigaie rezistentă la cuptor) și puneți-o pe grătarul fierbinte. Când untul s-a topit, adăugați amestec de fructe. Se amestecă pentru a combina.
Presărați amestecul de tort de porumb pentru a acoperifructe. Acoperiți grătarul și gătiți 20 de minute sau până când amestecul clocotește și se caramelizează în jurul marginilor tigaiei.
Scoateți din grătar și lăsați să se răcească.
Se servește cald cu o lingură de înghețată sau o păpușă de topping bătut.
Interior: pregătiți amestecul de fructe conform instrucțiunilor. Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. Pulverizați ușor 4 ramekine cu spray de gătit; pus deoparte. Pregătiți amestecul de topping de porumb conform instrucțiunilor. Se amestecă amestecul de fructe în ramekinele pregătite și se presară cu amestec de topping de porumb.
Coaceți timp de 45 de minute sau până când amestecul clocotește.
Serviți conform instrucțiunilor.
Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel
Sudul în meniu? Încercați să împerecheați cu Riesling, vin spumant și Zinfandel. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu mâncarea sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Un vin pe care l-ai putea încerca este Fess Parker Santa Barbara Riesling. Are 4,1 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 15 dolari.
![Fess Parker Santa Barbara Riesling]()
Fess Parker Santa Barbara Riesling
Note florale și flori de portocal, amestecate cu mirosuri de citrice, piersici, caprifoi și caise ușoare pe nas. Pe gust veți găsi arome de piersici, caise și citrice. Aceste arome se combină pentru a produce un Riesling uscat, dar bine echilibrat.