Santa Fe Chili
Santa Fe Chili necesită aproximativ 4 ore și 20 de minute de la început până la sfârșit. Acest fel principal are 465 de calorii, 27 g de proteine și 23 g de grăsimi per porție. Această rețetă servește 16 și costă 1,51 USD per porție. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest preparat american. Un amestec de porumb shoepeg, suc v8, roșii conservate și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Vă este adus de Taste of Home. Această rețetă este plăcută de 1 bucătari și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten. Va fi un succes la evenimentul tău Super Bowl. Cu un scor de lingură de 44%, acest fel de mâncare este bun. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Santa Fe Hot and Spicy Chili, Santa Fe NM: Jalapeno Margarita {} & Hotel Santa Fe și Cappa Santa.
Instrucțiuni
Într-o tigaie mare, gătiți carnea de vită și ceapa la foc mediu până când carnea nu mai devine roz; scurgere.
Transferați într-un 5- sau 6-qt. Care gateste incet. Se amestecă fasolea, porumbul, roșiile, sucul, amestecul de sos pentru salată și condimentele pentru taco.
Acoperiți și gătiți la foc mare timp de 4-6 ore sau până când se încălzește.
Serviți cu smântână, brânză și chipsuri de porumb dacă doriți.
Vin recomandat: Cava, Shiraz, Grenache
Cava, Shiraz și Grenache sunt alegerile mele de top pentru Chili. Aceste roșii suculente nu au prea mult tanin (important pentru alimentele picante), dar un vin spumant precum cava poate îmblânzi și mai bine căldura. Un vin pe care l-ați putea încerca este Weinert Cavas de Weinert. Are 4,7 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 26 de dolari.
Weinert Cavas de Weinert
Tonul profund de rubin, cu sclipici violet, ia naștere structura stabilă și viguroasă. Bogăția sa tanică îi garantează longevitatea, dar predomină fructele coapte discrete. Un vin echilibrat, plin de corp, care are parfumuri reminiscente de stejar pe final lung. Un amestec de Cabernet Sauvignon, Malbec și Merlot.