Santa Fe Cheesecake
Această rețetă fără gluten și vegetariană servește 20 și costă 61 de cenți pe porție. O porție conține 196 calorii, 6g de proteine, și 17g de grăsime. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Dacă aveți la îndemână smântână, piper, chipsuri de tortilla și alte câteva ingrediente, o puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 17%. Acest scor este destul de rău. Încercați Moș Crăciun Pălărie Cheesecake Bites, Ciocolată Cheesecake Santa Pălării, și Santa Fe NM: Jalapeno Margarita {} & Hotel Santa Fe pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mic, combinați chipsurile de tortilla și untul; apăsați pe fundul unui 9-in uns. tigaie cu arc.
Așezați pe o foaie de copt.
Se coace la 325 la 15 minute sau până se rumenesc ușor.
Într-un castron mare, bateți crema de brânză până se omogenizează.
Adăugați ouă; bate la viteză mică doar până se combină. Se amestecă brânza Monterey Jack și ardeii iute; se toarnă în crustă.
Așezați tigaia pe o foaie de copt.
Coaceți timp de 30-35 de minute sau până când centrul este aproape setat. Se răcește pe o grătar timp de 10 minute.
Se întinde smântână peste cheesecake. Rulați cu grijă un cuțit în jurul marginii tigaiei pentru a slăbi; se răcește timp de 1 oră. Se da la frigider peste noapte.
Îndepărtați părțile laterale ale tigaiei.
Se ornează cu piper galben, ceapă și roșii. Puneți la frigider resturile.