Sandwich-uri de înghețată cu fulgi de ovăz-Rom-stafide
Fulgi de ovăz-Rum-stafide inghetata sandwich-uri este un lactate gratuit rețetă cu 5 porții. O porție conține 712 calorii, 10g de proteine, și 33g de grăsime. Pentru $1.71 pe portie, această rețetă acoperă 12% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Mergeți la magazin și ridicați fursecuri de ovaz masticabile, ROM, stafide aurii și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 37%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Înghețată De Ovăz-Stafide, Plăcintă Cu Cremă De Stafide Cu Fulgi De Ovăz, și Fulgi De Ovăz Stafide Inghetata pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se toarnă rom peste stafide aurii; lăsați să stea 2 ore.
Scurgeți și aruncați romul. Se amestecă stafidele îmbibate cu rom în înghețată înmuiată. Înghețați 30 de minute.
Întindeți înghețata uniform pe 1 parte a 5 fursecuri mari masticabile; deasupra cu fursecurile mari masticabile rămase.
Așezați în pungi sandwich din plastic sau din hârtie de ceară și congelați cel puțin 1 oră.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Moscato Dasti, Port
Înghețată în meniu? Încercați să vă împerecheați cu cremă Sherry, Moscato d ' Asti și Port. O regulă comună de împerechere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă și deserturile cu caramel sau ciocolată se împerechează bine cu portul. Un vin pe care l-ai putea încerca este NV Solera Cream Sherry. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 17 dolari.
![NV Solera Cream Sherry]()
NV Solera Cream Sherry
Crema Solera Sherry are o nuanță strălucitoare de chihlimbar și cupru profund. Cu arome de butterscotch și pecan, aromele de nuci sărate dulci și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un palat rotunjit, luxuriant, moderat corpolent, cu un finisaj lung și aromat.