Sandwich-Uri Cu Panglică În Dungi
Sandvișurile cu panglică în dungi necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 32 de porții cu 26 calorii, 1g de proteine, și 2G de grăsime fiecare. Pentru 15 cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână pastă de roșii, ceapă, pâine și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 25%, ceea ce nu este atât de spectaculos. Rețete similare sunt Shortbread Cu Dungi, Striped Delight, și POP-Uri De Gheață Cu Dungi.
Instrucțiuni
Înveliți o tigaie mare antiaderentă cu spray de gătit; se pune la foc mediu-mare până când este fierbinte.
Adăugați ardeiul gras și ceapa; saut 4 minute sau până se înmoaie.
Combinați amestecul de ardei gras, pasta de roșii, 1/8 linguriță sare și piper negru în robotul de bucătărie și procesați până se omogenizează. Întoarceți amestecul în tigaie și gătiți la foc mediu-mare 3 minute sau până se îngroașă. Se amestecă amestecul într-un castron și se lasă să se răcească; acoperiți și răciți.
Așezați castravetele pe mai multe straturi de prosoape de hârtie; acoperiți cu prosoape de hârtie suplimentare, apăsând până abia umed.
Combinați crema de brânză, brânza albastră,1/8 linguriță de sare și ardeiul roșu măcinat într-un castron mic, amestecând până se omogenizează. Se amestecă castravetele; acoperiți și răciți.
Întindeți 2 linguri de amestec de ardei gras peste fiecare din 8 felii de pâine albă; acoperiți fiecare cu o felie de pâine de grâu.
Întindeți 2 linguri de amestec de castraveți peste fiecare felie de pâine de grâu; se acoperă cu pâinea albă rămasă.
Tăiați crustele din sandvișuri.
Tăiați fiecare sandviș în sferturi, făcând dreptunghiuri, pătrate sau triunghiuri.
Garnisiți cu crenguțe de pătrunjel, dacă doriți.
Notă: dacă este făcut înainte, acoperiți sandvișurile cu un prosop de hârtie ușor umed și folie de plastic și puneți-le într-un recipient etanș.