Sandwich cu mere la grătar, slănină și Cheddar cu maioneză de ceapă roșie prăjită

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați mărul la grătar, slănina și sandvișul Cheddar cu maioneză de ceapă roșie prăjită. Această rețetă face 1 porții cu 2924 calorii, 56G de proteine, și 276g de grăsime fiecare. Pentru $ 5.5 pe portie, această rețetă acoperă 43% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 25 de persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Mergeți la magazin și ridicați o altă pâine, mărul Granny smith, ceapa și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza granny smith apple ai putea urma acest curs principal cu Ușor de mere crocante cu unt de arahide Granola + fel Granola Giveaway ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 11 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 92%. Acest scor este remarcabil. Încercați Supă cremoasă de mere și rădăcină de țelină cu sandviș Cheddar la grătar, slănină și muștar cu miere de mere, Cheddar, șuncă și brânză la grătar cu mere Sandwich, și Cheeseburgeri cu Bacon în interior cu maioneză de ceapă verde la grătar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți o tigaie sau o tavă condimentată la grătar la foc mediu. Asamblați acest sandviș la fel cum ați face un sandviș tradițional cu brânză la grătar: întindeți 1 felie de pâine cu puțină maioneză de ceapă roșie, apoi acoperiți cu 2 felii de Cheddar, slănină, felii de mere, apoi încă 2 felii de Cheddar, terminând cu o altă felie de pâine cu maioneză. Ungeți exteriorul pâinii și transferați-l pe grătarul fierbinte. Grătați aproximativ 3 minute pe fiecare parte, deoarece acest sandwich este atât de gros.
Scoateți pe o placă de tăiere și tăiați sandvișul în jumătate pe diagonală pentru a servi.
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F.
Pe o foaie mică de copt cu margini, aruncați ceapa roșie, uleiul de măsline, sarea și piperul împreună. Prăjiți la cuptor timp de 25 până la 30 de minute până când ceapa este foarte moale, amestecând ocazional.
Scoateți din cuptor și lăsați să se răcească.
Transferați într-un robot de bucătărie și bateți până se toacă fin.
Adăugați maioneza și pulsul până se omogenizează și se combină.