Sandwich cu Crab și brânză la grătar

Sandwich cu Crab și brânză la grătar
Nevoie de un cursul principal pescatarian? Sandwich-ul cu Crab și brânză la grătar ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. Această rețetă servește 2. O porție conține 756 calorii, 36g de proteine, și 35g de grăsime. Pentru $ 4.1 pe portie, această rețetă acoperă 30% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați gruyere, carne de crab, piper cayenne și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până suc de lamaie ai putea urma acest curs principal cu Cookie-uri de lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. 2 persoane au considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Cu o lingură scor de 67%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ Crab & Avocado Sandwich Cu Brânză La Grătar, Sandwich cu brânză la grătar cu pui Chipotle + concursul de brânză la grătar "Gourmelt" al Emmi USA, și Sandwich de Crab cu coajă moale la grătar, cu roșii roșii și roșii galbene.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mic, combinați maioneza, sucul de lămâie, ardeiul cayenne, brânza rasă și sarea și piperul, după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
1 Jalapeno Proaspăt întreg1 Jalapeno Proaspăt întreg
1 şalotă, Rasă Sau Tocată1 şalotă, Rasă Sau Tocată
1 Castravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat Subțire1 Castravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat Subțire
Sos De Afine, Pentru ServireSos De Afine, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
2
Adăugați carnea de crab în amestecul de maioneză și amestecați pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Castravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat Subțire1 Castravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat Subțire
CrabmeatCrabmeat
3
Întindeți amestecul de carne de crab pe pâine. Acoperiți cu o a doua bucată de pâine. Topiți untul într-o tigaie medie la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CrabmeatCrabmeat
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
Concentrat De Limonadă Dezghețat, împărțitConcentrat De Limonadă Dezghețat, împărțit
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
4
Adăugați sandvișul și rumeniți timp de 2 minute; răsturnați și continuați să se rumenească încă 2 până la 3 minute. Repetați cu al doilea sandwich. Feliați și serviți.

Vin recomandat: Chardonnay, Muscadet, Riesling

Chardonnay, Muscadet și Riesling sunt alegerile mele de top pentru Shellfish. Buttery chardonnay este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Foley Estate Winery Sta. Rita Hills Chardonnay cu un rating de 4.3 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 27 de dolari pe sticlă.
Foley Estate Winery Sta. Rita Hills Chardonnay
Foley Estate Winery Sta. Rita Hills Chardonnay
Rancho Santa Rosa Vineyard a fost conceput inițial ca micro-podgorii individuale delimitate în 59 de blocuri unice bazate pe sol, expunere, altitudine, grad, portaltoi și clonă. Rancho Santa Rosa produce vinuri remarcabil de bogate și mătăsoase.
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții2
Scor De Sănătate21
Revista