Sandvișurile topite cu ton sunt un pescatarian felul principal. Această rețetă servește 6 și costă 1,01 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 16g de proteine, 23g de grăsime, și un total de 373 calorii. Mergeți la magazin și ridicați maioneză, chifle de hamburger, țelină și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma ceapa, puteți urma acest fel principal cu Bomboane De Porumb Cupcakes ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 40%. Acest scor este solid. Încercați Sandvișuri Topite Cu Ton, Sandvișuri Topite Cu Ton, și Sandvișuri Cremoase Cu Ton Cu Față Deschisă # BumbleBeeB2S pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-un castron, combinați primele șase ingrediente; pus deoparte.
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
2
Întindeți untul pe părțile tăiate ale chiflelor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Rola
3
Întindeți amestecul de ton pe fundul chiflelor; înlocuiți blaturile. Înfășurați în folie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Ton
Folie
Rola
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Aluminiu
4
Se coace la 350 la 15 minute sau până când brânza se topește.
Tonul funcționează foarte bine cu vinul Merlot, Pinot Noir și rosul. Deși peștele este adesea asociat cu vinul alb, peștele' meatier', cum ar fi tonul, poate merge absolut cu vinul roșu. De asemenea, un Rosul se va împerechea frumos, mai ales dacă tunanul dvs. este preparat cu ingrediente mai potrivite pentru un vin alb. Miranda Lambert County Road Merlot Wine cu un rating de 4,4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 28 de dolari pe sticlă.