Sandvișuri De Vită Prăjită În Stil Banh Mi

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați sandvișurile de carne de vită în stil Banh Mi. Această rețetă face 4 porții cu 287 calorii, 24g de proteine, și 6g de grăsime fiecare. Pentru $2.4 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați sare kosher, friptură de flanc, ardei jalape și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma zahărul, puteți urma acest fel principal cu Biscuiți De Zahăr Rafinat Din Grâu Integral Fără Zahăr ca desert. Această rețetă este tipică bucătăriei vietnameze. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 73%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Sandvișuri De Vită Prăjită În Stil Banh Mi, Sandvișuri De Porc Prăjite În Stil Philadelphia, și Sandvișuri Cu Carne De Vită Prăjită.
Instrucțiuni
Încălziți o tigaie mare din fontă la foc mediu-mare.
Presărați sare și piper uniform peste friptură.
Adăugați friptura în tigaie; gătiți 5 minute pe fiecare parte sau până la gradul dorit de coacere.
Scoateți friptura din tigaie; lăsați să stea 5 minute.
Tăiați friptura în diagonală peste cereale în felii subțiri.
În timp ce friptura gătește, combinați oțetul și următoarele 4 ingrediente într-un castron mediu.
Combinați morcovii și ridichile într-un castron mediu; adăugați 1 lingură de amestec de oțet, aruncând pentru a acoperi.
Lăsați amestecul de legume să stea 5 minute.
Adăugați friptură la restul de 5 linguri de amestec de oțet; aruncați bine pentru a acoperi.
Aranjați friptura pe jumătatea inferioară a pâinii; se acoperă cu amestec de legume și coriandru. Se acoperă cu jumătatea superioară a pâinii; se taie în 4 bucăți egale.