Sandvișuri de porc trase cu carne de porc gătită lent Campbell ' s

Sandvișuri de porc trase cu carne de porc gătită lent Campbell ' s
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați sandvișurile de porc trase de la Campbell ' s incet. Această rețetă face 12 porții cu 293 calorii, 21g de proteine, și 9g de grăsime fiecare. Pentru $1.21 pe portie, această rețetă acoperă 15% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit dieta. Această rețetă este plăcută de 147 de gurmanzi și bucătari. Un amestec de zahăr brun, friptură de umăr de porc, supa de ceapă condensată campbell ' s si o mana de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza până oțet de cidru ai putea urma acest curs principal cu Plăcintă Cu Oțet ca desert. Este adus la tine de Toțiretete. Cu o lingură scor de 86%, acest fel de mâncare este spectaculos. Rețete similare includ Sandvișuri de porc trase cu carne de porc gătită lent Campbell ' s, Sandvișuri De Porc Trase Cu Gătit Lent, și Aragaz lent bere tras carne de porc & BBQ tras carne de porc sandwich-uri.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul într-o tigaie de 10 inci la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Adăugați carnea de porc și gătiți până se rumenesc bine pe toate părțile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per AmbalajUlei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
3
Se amestecă supa, ketchup-ul, oțetul și zahărul brun într-un aragaz lent de 5 litri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pachet Milk DudsPachet Milk Duds
Ambalați șuncă Delicată Feliată SubțireAmbalați șuncă Delicată Feliată Subțire
1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch
5 Căni De Legume Mixte Fierte și Tocate, Rămase (cum Ar Fi Broccoli, Morcovi și Conopidă)5 Căni De Legume Mixte Fierte și Tocate, Rămase (cum Ar Fi Broccoli, Morcovi și Conopidă)
Echipamente pe care le vei folosi
Unt Nesarat, Pentru Uns InsertUnt Nesarat, Pentru Uns Insert
4
Adăugați carnea de porc și întoarceți-o pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per AmbalajUlei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
5
Acoperiți și gătiți la foc mic timp de 8 până la 9 ore* sau până când carnea de porc este fragedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per AmbalajUlei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
6
Scoateți carnea de porc din aragaz pe o tăietură și lăsați să stea 10 minute. Folosind 2 furci, tăiați carnea de porc. Întoarceți carnea de porc la aragaz.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per AmbalajUlei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
7
Împărțiți amestecul de porc și sos printre rulouri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per AmbalajUlei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
DificultateExpert
Gata În8 hrs, 25 m.
Porții12
Scor De Sănătate21
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista