Sandvișuri de porc trase cu carne de porc gătită lent Campbell ' s

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați sandvișurile de porc trase de la Campbell ' s incet. Această rețetă face 12 porții cu 293 calorii, 21g de proteine, și 9g de grăsime fiecare. Pentru $1.21 pe portie, această rețetă acoperă 15% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit dieta. Această rețetă este plăcută de 147 de gurmanzi și bucătari. Un amestec de zahăr brun, friptură de umăr de porc, supa de ceapă condensată campbell ' s si o mana de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza până oțet de cidru ai putea urma acest curs principal cu Plăcintă Cu Oțet ca desert. Este adus la tine de Toțiretete. Cu o lingură scor de 86%, acest fel de mâncare este spectaculos. Rețete similare includ Sandvișuri de porc trase cu carne de porc gătită lent Campbell ' s, Sandvișuri De Porc Trase Cu Gătit Lent, și Aragaz lent bere tras carne de porc & BBQ tras carne de porc sandwich-uri.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul într-o tigaie de 10 inci la foc mediu-mare.
Adăugați carnea de porc și gătiți până se rumenesc bine pe toate părțile.
Se amestecă supa, ketchup-ul, oțetul și zahărul brun într-un aragaz lent de 5 litri.
Adăugați carnea de porc și întoarceți-o pentru a acoperi.
Acoperiți și gătiți la foc mic timp de 8 până la 9 ore* sau până când carnea de porc este fragedă.
Scoateți carnea de porc din aragaz pe o tăietură și lăsați să stea 10 minute. Folosind 2 furci, tăiați carnea de porc. Întoarceți carnea de porc la aragaz.
Împărțiți amestecul de porc și sos printre rulouri.