Sandvișuri cubaneze cu carne de porc prăjită
Sandvișurile cubaneze cu carne de porc prăjită este un fel principal care servește 24. O porție conține 683 de calorii, 51 g de proteine și 32 g de grăsime. Pentru 3,29 USD per porție, această rețetă acoperă 38% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână murături, unt, suc de portocale și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 3 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Vă este adus de Taste of Home. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 55 de minute. În general, această rețetă câștigă un scor bun cu lingură de 68%. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: sandvișuri cubaneze de porc, sandvișuri cubaneze de porc și sandvișuri cubaneze de porc.
Instrucțiuni
Tăiați șaisprezece 1 inch. fante în friptură; introduceți felii de usturoi. Într-un castron mare, combinați ceapa, sucul de portocale, sucul de lime și condimentele.
Turnați 1-1/2 căni de marinată într-o pungă mare de plastic resigilabilă; adauga carne de porc. Sigilați punga și întoarceți-o pentru a acoperi; da la frigider pentru cel putin 8 ore sau peste noapte. Acoperiți și puneți la frigider marinada rămasă.
Scurgeți și aruncați marinata.
Pune friptura și marinada rezervată într-o tigaie mică.
Coaceți la 350° timp de 2-3/4 până la 3-1/4 ore sau până când un termometru ajunge la 160°, unturând ocazional.
Lăsați să stea 15 minute înainte de a tăia felii.
Între timp, tăiați fiecare pâine în jumătate pe lungime.
Întindeți unt și muștar, dacă doriți, peste părțile tăiate ale pâinii.
Tăiați carnea de porc în felii subțiri.
Pâinea cu murături, carne de porc, șuncă și brânză. Înlocuiți vârfurile.
Tăiați fiecare pâine în șasime.
Gătiți în loturi pe un aparat de panini sau un grătar de interior timp de 4-5 minute sau până când pâinea se rumenește și brânza este topită.