Sandvișuri cubaneze cu carne de porc prăjită

Sandvișuri cubaneze cu carne de porc prăjită
Sandvișurile cubaneze cu carne de porc prăjită este un fel principal care servește 24. O porție conține 683 de calorii, 51 g de proteine și 32 g de grăsime. Pentru 3,29 USD per porție, această rețetă acoperă 38% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână murături, unt, suc de portocale și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 3 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Vă este adus de Taste of Home. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 55 de minute. În general, această rețetă câștigă un scor bun cu lingură de 68%. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: sandvișuri cubaneze de porc, sandvișuri cubaneze de porc și sandvișuri cubaneze de porc.

Instrucțiuni

1
Tăiați șaisprezece 1 inch. fante în friptură; introduceți felii de usturoi. Într-un castron mare, combinați ceapa, sucul de portocale, sucul de lime și condimentele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Friptură De Umăr De Porc Fără Os (5 Până La 6 Lire)1 Friptură De Umăr De Porc Fără Os (5 Până La 6 Lire)
2-1/4 Lire Brânză Elvețiană, Feliată2-1/4 Lire Brânză Elvețiană, Feliată
Muștar Galben, OpționalMuștar Galben, Opțional
Muștar Galben, OpționalMuștar Galben, Opțional
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
2
Turnați 1-1/2 căni de marinată într-o pungă mare de plastic resigilabilă; adauga carne de porc. Sigilați punga și întoarceți-o pentru a acoperi; da la frigider pentru cel putin 8 ore sau peste noapte. Acoperiți și puneți la frigider marinada rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
3 Căni (170 G) De Ceapă Prăjită French's® Original Sau Cheddar3 Căni (170 G) De Ceapă Prăjită French's® Original Sau Cheddar
3
Scurgeți și aruncați marinata.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
4
Pune friptura și marinada rezervată într-o tigaie mică.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
5
Coaceți la 350° timp de 2-3/4 până la 3-1/4 ore sau până când un termometru ajunge la 160°, unturând ocazional.
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
6
Lăsați să stea 15 minute înainte de a tăia felii.
7
Între timp, tăiați fiecare pâine în jumătate pe lungime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)
8
Întindeți unt și muștar, dacă doriți, peste părțile tăiate ale pâinii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Pâine Cu Nuci și StafidePâine Cu Nuci și Stafide
1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)
9
Tăiați carnea de porc în felii subțiri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
10
Pâinea cu murături, carne de porc, șuncă și brânză. Înlocuiți vârfurile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Salată Verde Cu Frunze Roșii, Tăiată în Bucăți De 2 InciSalată Verde Cu Frunze Roșii, Tăiată în Bucăți De 2 Inci
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
11
Tăiați fiecare pâine în șasime.
12
Gătiți în loturi pe un aparat de panini sau un grătar de interior timp de 4-5 minute sau până când pâinea se rumenește și brânza este topită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)
Echipamente pe care le vei folosi
Panini PressPanini Press
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 55 m.
Porții24
Scor De Sănătate30
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista