Sandvișuri cu înghețată de ovăz-Rom-stafide
Sandvișurile cu înghețată de ovăz-Rom-stafide necesită aproximativ 15 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 5 și costă 1,71 USD pe porție. O porție conține 712 calorii, 10g de proteine, și 33g de grăsime. Un amestec de înghețată vanillan, ROM, stafide aurii și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit dieta. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă o nu atât de super scor spoonacular de 37%. Încercați Înghețată Cu Stafide De Ovăz, Plăcintă Cu Cremă De Stafide Cu Fulgi De Ovăz, și Plăcintă Cu Cremă De Stafide Cu Fulgi De Ovăz pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se toarnă rom peste stafide aurii; se lasă să stea 2 ore.
Scurgeți și aruncați romul. Amestecați stafidele înmuiate în rom în înghețată înmuiată. Înghețați 30 de minute.
Întindeți înghețata uniform pe 1 parte din 5 fursecuri mari masticabile; deasupra cu fursecurile mari masticabile rămase.
Așezați în pungi de plastic sau hârtie de ceară și congelați cel puțin 1 oră.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Moscato Dasti, Port
Cream Sherry, Moscato d ' Asti și Port sunt alegerile mele de top pentru înghețată. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. Ai putea încerca NV Johnson Estate Cream Sherry. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 5 stele din 5 și un preț de aproximativ 19 dolari pe sticlă.
![NV Johnson Estate Cream Sherry]()
NV Johnson Estate Cream Sherry
Foarte aromat cu note de alune, vanilie și o notă de stejar urmată de stafide dulci și o notă de drojdie. Finisaj curat de durată. Bine acum, dar îi va răsplăti pe cei care îi permit să îmbătrânească"". O băutură pre-prandială preferată. Luați în considerare cu nuci înainte de cină ca aperitiv sau după cină cu desert, în special bomboane de ciocolată și deserturi pe bază de fructe. De asemenea, minunat în după-amiezile reci, servit cu biscotti pentru a se înmuia în ""stil Italian"". "