Sandvișuri Cu Vinete La Grătar Cu Față Deschisă

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați sandvișurile cu vinete la grătar cu fața deschisă. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 12g de proteine, 26g de grăsime, și un total de 319 calorii. Pentru $3.54 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați frunze de busuioc, ulei de măsline, mozzarella de bivolă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma pâinea, puteți urma acest fel principal cu Tort De Cafea Pâine Cu Banane ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 46%. Acest scor este solid. Încercați Sandvișuri Cu Vinete La Grătar Cu Față Deschisă, Sandvișuri Cu Vinete La Grătar Cu Față Deschisă, și Sandvișuri cu șuncă deschisă la grătar, Brie și Rucola pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Ungeți pâinea pe ambele părți cu ulei de măsline și grătiți la foc mare până când este crocantă la exterior, dar încă moale în interior, aproximativ 30 de secunde pe fiecare parte.
Transferați pe un platou.
Ungeți feliile de vinete cu ulei de măsline și condimentați generos cu sare și piper. Grătiți la foc moderat până se carbonizează pe fund, aproximativ 5 minute. Întoarceți și grătiți până se înmoaie, cu aproximativ 3 minute mai mult.
Acoperiți vinetele cu Roșia, mozzarella și busuiocul. Acoperiți grătarul și gătiți până se topește brânza, 2 minute.
Transferați vinetele în pâine, presărați sare de mare și serviți.