Sandvișuri cu spanac și ouă

Sandvișuri cu spanac și ouă
Sandvișurile cu spanac și ouă ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 401 de calorii , 21 g de proteine și 20 g de grăsimi . Această rețetă servește 4 și costă 2,26 USD per porție. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 20 ar spune că a fost perfect. Vă este adus de Foodnetwork. Mergeți la magazin și cumpărați sare și piper cușer, ulei de măsline, brioșe și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 de minute . În general, această rețetă câștigă un scor excelent de 84% . Rețete similare includ Sandvișuri cu salată de ouă cu tarhon , ou poșat cu spanac și roșii și salată de mic dejun cu cârnați, spanac și ouă de prepeliță .

Instrucțiuni

1
Preîncălziți broilerul. Aranjați roșiile cu partea tăiată în sus pe o jumătate de tavă de copt cu ramă și asezonați cu sare și piper. Prăjiți roșiile până când încep să se înmoaie, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
2 Linguri Plus 1 Lingurita Otet De Orez (necondimentat)2 Linguri Plus 1 Lingurita Otet De Orez (necondimentat)
2
Scoateți din broiler. Aranjați brioșele englezești pe cealaltă jumătate a foii de copt și ungeți cu 1 lingură ulei de măsline. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
½ Linguriță Sare½ Linguriță Sare
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
2 Linguri Plus 1 Lingurita Otet De Orez (necondimentat)2 Linguri Plus 1 Lingurita Otet De Orez (necondimentat)
3
Se încălzește 1 lingură de ulei de măsline într-o tigaie mare antiaderență la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
4
Adăugați șalota și gătiți, amestecând, până se înmoaie, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cum Ar Fi Smog, Gulard, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpini TăiateCum Ar Fi Smog, Gulard, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpini Tăiate
5
Adăugați baconul canadian și gătiți, amestecând, până se rumenește ușor, aproximativ 3 minute. Se amestecă spanacul până se ofilește; se asezoneaza cu sare si piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Bacon CanadianBacon Canadian
Ouă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De OuOuă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De Ou
6
Transferați amestecul într-un bol; tine de cald. Ștergeți tigaia.
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
7
Încălziți restul de 1/2 lingură de ulei de măsline în tigaie la foc mediu-mare. Se sparg ouăle în tigaie, se condimentează cu sare și piper și se prăjesc până se întăresc albușurile, dar gălbenușurile sunt încă curgătoare, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțitePrăjituri Cu Ghimbir, împărțite
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
8
Scoateți tigaia de pe foc. Acoperiți roșiile cu brânză. Întoarceți roșiile și brioșele englezești în broiler; se fierbe până când brânza se topește, 2 până la 3 minute. Împărțiți brioșele englezești în farfurii, apoi acoperiți fiecare cu puțin amestec de spanac și un ou prăjit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
½ Linguriță Sare½ Linguriță Sare
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
Ouă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De OuOuă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De Ou
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Plus 1 Lingurita Otet De Orez (necondimentat)2 Linguri Plus 1 Lingurita Otet De Orez (necondimentat)
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
9
Serviți cu roșiile la grătar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
10
Fotografie de Antonis Achilleos
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate25
Revista