Sandvișuri cu spanac și ouă
Sandvișurile cu spanac și ouă ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 401 de calorii , 21 g de proteine și 20 g de grăsimi . Această rețetă servește 4 și costă 2,26 USD per porție. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 20 ar spune că a fost perfect. Vă este adus de Foodnetwork. Mergeți la magazin și cumpărați sare și piper cușer, ulei de măsline, brioșe și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 de minute . În general, această rețetă câștigă un scor excelent de 84% . Rețete similare includ Sandvișuri cu salată de ouă cu tarhon , ou poșat cu spanac și roșii și salată de mic dejun cu cârnați, spanac și ouă de prepeliță .
Instrucțiuni
Preîncălziți broilerul. Aranjați roșiile cu partea tăiată în sus pe o jumătate de tavă de copt cu ramă și asezonați cu sare și piper. Prăjiți roșiile până când încep să se înmoaie, aproximativ 2 minute.
Scoateți din broiler. Aranjați brioșele englezești pe cealaltă jumătate a foii de copt și ungeți cu 1 lingură ulei de măsline. Pune deoparte.
Se încălzește 1 lingură de ulei de măsline într-o tigaie mare antiaderență la foc mediu.
Adăugați șalota și gătiți, amestecând, până se înmoaie, aproximativ 2 minute.
Adăugați baconul canadian și gătiți, amestecând, până se rumenește ușor, aproximativ 3 minute. Se amestecă spanacul până se ofilește; se asezoneaza cu sare si piper.
Transferați amestecul într-un bol; tine de cald. Ștergeți tigaia.
Încălziți restul de 1/2 lingură de ulei de măsline în tigaie la foc mediu-mare. Se sparg ouăle în tigaie, se condimentează cu sare și piper și se prăjesc până se întăresc albușurile, dar gălbenușurile sunt încă curgătoare, aproximativ 5 minute.
Scoateți tigaia de pe foc. Acoperiți roșiile cu brânză. Întoarceți roșiile și brioșele englezești în broiler; se fierbe până când brânza se topește, 2 până la 3 minute. Împărțiți brioșele englezești în farfurii, apoi acoperiți fiecare cu puțin amestec de spanac și un ou prăjit.
Serviți cu roșiile la grătar.
Fotografie de Antonis Achilleos