Sandvișuri cu scufundare franțuzească

Sandvișuri cu scufundare franțuzească
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Sandvișurile cu scufundare franțuzească. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 43 g de proteine, 34 g de grăsimi și un total de 620 de calorii. Pentru 4,89 USD per porție, această rețetă acoperă 24% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. Este o rețetă destul de scumpă pentru fanii mâncărurilor mediteraneene. Mergeți la magazin și luați unt, rulouri, friptură de vită și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Super Bowl-ul va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 51%, care este solid. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Sandvișuri cu scufundare franceză, Sandvișuri cu scufundare franceză și Sandvișuri cu scufundare franceză.

Instrucțiuni

1
Topiți 1 lingură de unt într-o tigaie mare antiaderență la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Masline Umplute Cu Piment2 Masline Umplute Cu Piment
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
2
Adăugați ceapa și 1/4 linguriță de sare; gătiți, amestecând, până se rumenesc, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi
3
Transferați într-un castron; rezerva tigaia.
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
4
Între timp, faceți dip: aduceți bulionul de vită și nucșoara la fiert într-o cratiță mică; se ia de pe foc si se adauga hreanul si 1/2 lingura de unt. Acoperiți și păstrați la cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
HreanHrean
Bucăți De Legume De Mărimea Unei MușcăturiBucăți De Legume De Mărimea Unei Mușcături
2 Masline Umplute Cu Piment2 Masline Umplute Cu Piment
1 Ceapă Galbenă Medie, Tăiată Grosier în Bucăți Egale1 Ceapă Galbenă Medie, Tăiată Grosier în Bucăți Egale
Frunze De Busuioc Proaspăt, Spălate și ScurseFrunze De Busuioc Proaspăt, Spălate și Scurse
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
5
Puneti pe rulouri jumatate din branza, apoi friptura de vita, ceapa si cascavalul ramas. Topiți 1 lingură de unt în tigaie la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură De VităFriptură De Vită
2 Masline Umplute Cu Piment2 Masline Umplute Cu Piment
Sos De Afine, Pentru ServireSos De Afine, Pentru Servire
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
Drajeuri Perle AlbeDrajeuri Perle Albe
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
6
Adăugați 2 sandvișuri și acoperiți cu o tigaie grea. Gătiți, apăsând pe tigaia de sus pentru a aplatiza sandvișurile, până când pâinea devine maro aurie și brânza se topește, aproximativ 4 minute pe parte. Repetați cu restul de 1 lingură de unt și 2 sandvișuri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Masline Umplute Cu Piment2 Masline Umplute Cu Piment
Sos De Afine, Pentru ServireSos De Afine, Pentru Servire
Concentrat De Limonadă Dezghețat, împărțitConcentrat De Limonadă Dezghețat, împărțit
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
7
Serviți cu dip.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De Busuioc Proaspăt, Spălate și ScurseFrunze De Busuioc Proaspăt, Spălate și Scurse
8
Fotografie de Justin Walker
DificultateMediu
Gata În35 m.
Porții4
Scor De Sănătate12
Revista