Sandvișuri cu salată de ton Scout

Sandvișuri cu salată de ton Scout
Sandvișurile cu salată de ton Scout sunt un fără lactate și pescatarian felul principal. Această rețetă servește 10. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 17g de proteine, 13g de grăsime, și un total de 327 calorii. Pentru 75 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de pâine, mărar, stafide și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma pâinea, puteți urma acest fel principal cu Tort De Cafea Pâine Cu Banane ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 56%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Salată de ton Helen sau sandvișuri cu salată de ton, Pofta > Fata Scout subțire menta mini plăcinte Plus fata Scout Cookie s, și Sandvișuri Cu Salată De Ton.

Vin recomandat: Merlot, Pinot Noir, Vin Roz

Merlot, Pinot Noir și vinul rosulimbrox sunt alegerile mele de top pentru ton. Deși peștele este adesea asociat cu vinul alb, peștele' meatier', cum ar fi tonul, poate merge absolut cu vinul roșu. De asemenea, un Rosul se va împerechea frumos, mai ales dacă tunanul dvs. este preparat cu ingrediente mai potrivite pentru un vin alb. Un vin pe care l-ați putea încerca este Miranda Lambert County Road Merlot Wine. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 28 de dolari.
Miranda Lambert County Road Merlot Vin
Miranda Lambert County Road Merlot Vin
Spiritul nostru cel mai robust este plin de aromă fructată și culoare puternică, dar netedă ca textură și livrare. Cu esența sa de boabe coapte, aroma persistă atâta timp cât finisajul exploziv. Acest Merlot catifelat uscat este dotat cu echilibrul corect de putere și finețe care îl fac un însoțitor excelent pentru friptură și paste cu sos roșu corpolent și ciocolată neagră.
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții10
Scor De Sănătate12
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista