Sandvișuri cu salată de ton la grătar cu maioneză cu lămâie-Habanero și năsturel

Nevoie de un fel principal fără lactate și pescatarian? Sandvișurile cu salată de ton la grătar cu maioneză cu lămâie-Habanero și năsturel ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. O porție conține 1109 calorii, 58G de proteine, și 82G de grăsime. Pentru $ 9.91 pe portie, această rețetă acoperă 48% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Mergeți la magazin și ridicați pâine, țelină, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 49 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular extraordinar de 82%. Rețete similare includ Sandvișuri cu ton la grătar cu ceapă, ardei gras și maioneză Chile-Cilantro, Sandvișuri cu friptură la grătar cu castraveți marinați, ceapă și salată de roșii, și Sandvișuri Cu Salată De Ton Cu Lămâie-Afine.
Instrucțiuni
Grătar de căldură la mare.
Puneți sucul de lămâie într-o cratiță mică și aduceți la fierbere pe grătarele grătarului. Gatiti pana se reduce la 1/2 cana.
Scoateți din grătar și lăsați să se răcească ușor. Lăsați grătarul la foc mare.
Așezați siropul de lămâie, habanero, coaja de lămâie și maioneza într-un blender și amestecați până se omogenizează. Se condimentează cu sare și piper, după gust și se transferă într-un castron mare.
Adăugați ceapa, țelina și pătrunjelul și dați deoparte.
Ungeți tonul cu ulei și condimentați cu sare și piper pe ambele părți. Grătiți timp de 3 minute pe fiecare parte sau până când sunt ușor carbonizate și fierte până la coacere medie.
Scoateți de pe grătar și lăsați să se odihnească 5 minute înainte de a tăia în zaruri mici sau de a se desprinde cu o furculiță.
Adăugați tonul sub formă de fulgi în amestecul de maioneză și amestecați ușor până se combină. Împărțiți salata de ton între 4 felii de pâine. Se acoperă salata cu câteva crenguțe de năsturel și se acoperă cu pâinea rămasă.
Vin recomandat: Merlot, Pinot Noir, Vin Roz
Merlot, Pinot Noir, și vin de la Rosa sunt alegerile mele de top pentru ton. Deși pește este adesea asociat cu vin alb,' meatier ' pește ca ton absolut poate merge cu vin roșu. De asemenea, un Rosa se va împerechea frumos, mai ales dacă tunanul dvs. este preparat cu ingrediente mai potrivite pentru un vin alb. Un vin pe care l-ai putea încerca este Rabble Merlot. Are 4,1 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 20 de dolari.
![Rabla Merlot]()
Rabla Merlot
Cireș negru sportiv, fructe de pădure întunecate, ciocolată de malț cu note nuanțate de stejar francez de vanilie și mocha. Elegant și rafinat la gust, cu o mulțime de fructe întunecate care duc la un finisaj mătăsos și moale.