Sandvișuri cu salată de pui și ton Tink ' s

Sandvișuri cu salată de pui și ton Tink ' s
Sandvișurile cu salată de pui și ton Tink ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate, 30 întregi și דל פחמימות,ă are 458 calorii, 21g de proteine, și 38g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4 și costă 1,46 USD pe porție. Această rețetă de la Food.com are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Dacă aveți la îndemână oțet de mere, țelină, sare de mare și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 53%. Acest scor este solid. Încercați Salată de ton Helen sau sandvișuri cu salată de ton, Sandvișuri Cu Salată De Ton, și Sandvișuri Cu Salată De Ton pentru rețete similare.

Vin recomandat: Merlot, Pinot Noir, Vin Roz

Vinul Merlot, Pinot Noir și rossimbroul sunt alegeri excelente pentru ton. Deși peștele este adesea asociat cu vinul alb, peștele' meatier', cum ar fi tonul, poate merge absolut cu vinul roșu. De asemenea, un Rosul se va împerechea frumos, mai ales dacă tunanul dvs. este preparat cu ingrediente mai potrivite pentru un vin alb. Darioush Signature Merlot cu un rating de 4,2 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 69 de dolari pe sticlă.
Darioush Signature Merlot
Darioush Signature Merlot
Sezonul de creștere moderat din 2008 a produs cantități mici de Merlot matur, foarte concentrat. Vinul rezultat oferă un profil de fructe întunecate dense, expresive-zmeură neagră, cireșe și smochine uscate susținute de un miez strâns de cacao întunecată, lemn dulce și cola. Taninurile dulci și suculente adaugă complexitate texturală, în timp ce un finisaj frumos și lung dezvăluie note de rozmarin, scorțișoară și cracker graham. Amestec: 90% Merlot, 5% Cabernet Sauvignon, 5% Cabernet Franc
DificultateUșor
Gata În20 m.
Porții4
Scor De Sănătate12
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista