Sandvișuri cu pui și Roquefort
Sandvișurile cu pui și Roquefort ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4 și costă 2,12 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 26g de proteine, 16g de grăsime, și un total de 378 calorii. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de sare, baghetă, țelină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma crema de brânză, puteți urma acest fel principal cu Pene De Desert Cu Brânză Cremă ca desert. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 51%. Acest scor este solid. Încercați Sandvișuri cu vinete și roșii la grătar cu pansament Roquefort, Cheeseburgeri Roquefort, și Roquefort Souffl 8s pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați primele 4 ingrediente într-un castron.
Încălziți uleiul într-o tigaie antiaderentă la foc mediu-mare.
Presărați puiul cu piper.
Adăugați puiul în tigaie; gatiti 5 minute pe fiecare parte sau pana cand puiul este gata.
Se ia de pe foc; se lasă să stea 5 minute.
Tăiați longitudinal în benzi groase de 1/3 inch.
Se presară uniform cu 1/8 linguriță de sare.
Tăiați bagheta pe jumătate pe lungime.
Întindeți amestecul de brânză pe părțile tăiate ale baghetei. Aranjați puiul, feliile de roșii și rucola uniform peste jumătatea inferioară a baghetei; acoperiți cu jumătatea superioară.
Tăiați transversal în 4 bucăți egale.
Notă de vin: aroma dramatică și sărată a brânzei albastre este principala considerație în potrivirea acestui sandviș cu vinul. Un riesling crocant, ușor și uscat are fructul potrivit pentru a contracara acele note sărate. Îmi place Penfolds Bin 51 Riesling din Australia Eden Valley, cu textura sa vioi. 2008 este $ Karen MacNeil