Sandvișuri Cu Grătar De Porc
Sandvișurile cu grătar de porc cu rețetă ar putea satisface pofta de grătar în aproximativ 30 minute. Această rețetă fără lactate servește 3 și costă 3,37 USD pe porție. O porție conține 483 calorii, 24g de proteine, și 14g de grăsime. Un amestec de ulei de canolan, țelină, carne de porc și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Funcționează bine ca un fel principal destul de scump pentru Ziua Tatălui. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Acesta este adus la tine de gust de acasă. În general, această rețetă câștigă un nu atât de super scor spoonacular de 28%. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Sandvișuri De Porc La Grătar, Sandvișuri De Porc La Grătar, și Sandvișuri De Porc La Grătar.
Instrucțiuni
Într-o cratiță mare, călește țelina și ceapa în ulei până se înmoaie. Se amestecă ketchup-ul, sarea și muștarul.
Adăugați carne de porc. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura; acoperiți și fierbeți timp de 20-30 de minute pentru a permite aromelor să se amestece.
Vin recomandat: Zinfandel, Vin Roz
Vinul Zinfandel și vinul ros euro sunt alegerile mele de top pentru grătar. Un rosum este revigorant la temperaturi ridicate și completează sosurile dulci și picante și freacă. Zinfandel este o alegere clasică de vin roșu pentru grătar, în special pentru coaste de porc și piept de vită. Ai putea încerca Cipriani Prosecco. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,9 din 5 stele și un preț de aproximativ 19 dolari pe sticlă.
![Cipriani Prosecco]()
Cipriani Prosecco
Cipriani Bellini este cocktailul de renume mondial făcut cu pulpă albă de piersici și vin spumant brut. A fost inventat în 1948 de Giuseppe Cipriani de la Harry ' s Bar din Veneția și este servit în fiecare locație Cipriani din întreaga lume. O modalitate excelentă de a începe orice petrecere sau de a avea cu brunch-ul de duminică! Cipriani Bellini prezintă arome elegante, proaspete și fructate, cu o dulceață echilibrată și bule parfumate. Perfect oricând, grozav ca aperitiv.