Sandvișuri cu friptură, pere și Gorgonzola cu față deschisă

Sandvișuri cu friptură, pere și Gorgonzola cu față deschisă
Sandvișurile cu friptură deschisă, pere și Gorgonzola ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $3.06 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 25g de proteine, 7g de grăsime, și un total de 393 calorii. Această rețetă servește 6. Acesta va fi un hit la dvs ziua valentin eveniment. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați suc de lămâie îmbuteliat, pâine plată, apă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 62%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Sandvișuri Cu Friptură Grecească Cu Față Deschisă, Mini sandvișuri cu friptură cu față deschisă pe pâine cu usturoi cu provolon îmbătrânit și ulei de pătrunjel, și Sandvișuri Cu Ouă Cu Față Deschisă.

Instrucțiuni

1
Încălziți o tigaie mare din fontă la foc mediu-mare. Acoperiți tigaia cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Presărați ambele părți ale fripturii cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
FripturăFriptură
3
Adăugați friptura în tigaie; gatiti 6 minute. Întoarceți friptura; adăugați ceapa în tigaie. Înveliți ușor ceapa cu spray de gătit. Gatiti friptura inca 6 minute sau pana la gradul dorit de coacere, amestecand frecvent ceapa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
CeapăCeapă
FripturăFriptură
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Transferați friptura pe o tăietură. Gatiti ceapa inca 2 minute sau pana se inmoaie si se rumeneste usor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
FripturăFriptură
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
5
Scoateți tigaia de pe foc.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Pere de miez; tăiat în felii subțiri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PerePere
7
Puneți perele într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PerePere
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
8
Stropiți perele cu 2 linguri de suc de lămâie; aruncați bine pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De LămâieSuc De Lămâie
PerePere
9
Combinați restul de 1 lingură de suc de lămâie, oțet, apă, ulei de măsline și usturoi într-un castron mic; se amestecă bine cu un tel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De LămâieSuc De Lămâie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
OțetOțet
UsturoiUsturoi
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
10
Adăugați salată verde și brânză la amestecul de pere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VerziiVerzii
BrânzăBrânză
PerePere
11
Stropiți cu amestec de ulei; aruncați pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
12
Tăiați friptura în diagonală în felii subțiri. Acoperiți fiecare pâine plată cu aproximativ 7 felii (aproximativ 2 uncii) friptură și aproximativ 1 1/3 cană amestec de salată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine PlatăPâine Plată
FripturăFriptură

Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir

Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru friptură. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Un vin pe care l-ați putea încerca este Nickel & Nickel Harris Vineyard Merlot. Are 4,2 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 40 de dolari.
Nickel & Nickel Harris Vineyard Merlot
Nickel & Nickel Harris Vineyard Merlot
Fructele roșii strălucitoare, afinele confiate, prunele Santa Rosa și aromele de mentol se amestecă pentru a intoxica nasul în timp ce Harris Vineyard Merlot 2016 se ridică din pahar. Pe gust, o intrare suculentă și fructată este susținută de taninuri masticabile și o aciditate echilibrantă, creând straturi luxuriante care acoperă limba și produc un finisaj moale și elegant.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate25
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista