Sandvișuri cu friptură, pere și Gorgonzola cu față deschisă

Sandvișurile cu friptură deschisă, pere și Gorgonzola ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $3.06 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 25g de proteine, 7g de grăsime, și un total de 393 calorii. Această rețetă servește 6. Acesta va fi un hit la dvs ziua valentin eveniment. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați suc de lămâie îmbuteliat, pâine plată, apă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 62%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Sandvișuri Cu Friptură Grecească Cu Față Deschisă, Mini sandvișuri cu friptură cu față deschisă pe pâine cu usturoi cu provolon îmbătrânit și ulei de pătrunjel, și Sandvișuri Cu Ouă Cu Față Deschisă.
Instrucțiuni
Încălziți o tigaie mare din fontă la foc mediu-mare. Acoperiți tigaia cu spray de gătit.
Presărați ambele părți ale fripturii cu sare și piper.
Adăugați friptura în tigaie; gatiti 6 minute. Întoarceți friptura; adăugați ceapa în tigaie. Înveliți ușor ceapa cu spray de gătit. Gatiti friptura inca 6 minute sau pana la gradul dorit de coacere, amestecand frecvent ceapa.
Transferați friptura pe o tăietură. Gatiti ceapa inca 2 minute sau pana se inmoaie si se rumeneste usor.
Scoateți tigaia de pe foc.
Pere de miez; tăiat în felii subțiri.
Puneți perele într-un castron mare.
Stropiți perele cu 2 linguri de suc de lămâie; aruncați bine pentru a acoperi.
Combinați restul de 1 lingură de suc de lămâie, oțet, apă, ulei de măsline și usturoi într-un castron mic; se amestecă bine cu un tel.
Adăugați salată verde și brânză la amestecul de pere.
Stropiți cu amestec de ulei; aruncați pentru a acoperi.
Tăiați friptura în diagonală în felii subțiri. Acoperiți fiecare pâine plată cu aproximativ 7 felii (aproximativ 2 uncii) friptură și aproximativ 1 1/3 cană amestec de salată.
Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir
Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru friptură. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Un vin pe care l-ați putea încerca este Nickel & Nickel Harris Vineyard Merlot. Are 4,2 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 40 de dolari.
![Nickel & Nickel Harris Vineyard Merlot]()
Nickel & Nickel Harris Vineyard Merlot
Fructele roșii strălucitoare, afinele confiate, prunele Santa Rosa și aromele de mentol se amestecă pentru a intoxica nasul în timp ce Harris Vineyard Merlot 2016 se ridică din pahar. Pe gust, o intrare suculentă și fructată este susținută de taninuri masticabile și o aciditate echilibrantă, creând straturi luxuriante care acoperă limba și produc un finisaj moale și elegant.