Sandvișuri Cu Carne De Vită Glazurată

Sandvișuri Cu Carne De Vită Glazurată
Glazurate sandwich-uri de carne de vită Corned ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Pentru 75 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 9g de proteine, 9g de grăsime, și un total de 145 calorii. Această rețetă servește 16. Dacă aveți la îndemână ghimbir măcinat, muștar măcinat, piept de vită și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Acesta este adus la tine de gust de acasă. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează în jur 4 ore și 30 de minute. Este o opțiune bună dacă urmăriți un lactate gratuit dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 30%. Acest scor este destul de rău. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Sandvișuri Cu Carne De Vită, Carne De Vită Glazurată, și Carne De Vită Glazurată.

Instrucțiuni

1
Așezați carnea de vită cu pachet de condimente într-un cuptor olandez, acoperiți cu apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor, Pentru ServirePâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor, Pentru Servire
Carne De VităCarne De Vită
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Echipamente pe care le vei folosi
1 Kilogram Pulpe De Pui1 Kilogram Pulpe De Pui
2
Adăugați condimente și aduceți la fierbere. Reduceți căldura; acoperiți și fierbeți timp de 4 până la 4-1/4 ore sau până când carnea este fragedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/8 Linguriță Fiecare Cimbru Uscat, Busuioc și Rozmarin, Zdrobite1/8 Linguriță Fiecare Cimbru Uscat, Busuioc și Rozmarin, Zdrobite
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
3
Scurgeți, aruncând sucuri; ștergeți pieptul uscat.
4
Într-un castron mic, combinați ingredientele glazurii. Frecați deasupra cărnii calde. Grătiți sau fierbeți timp de 5 - 10 minute pe fiecare parte până când sunt glazurate. Feliați carnea și serviți cald sau răcit pe chifle.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Drajeuri Perle AlbeDrajeuri Perle Albe
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
Bagheta Cu Paine Frantuzeasca, Feliata Si PrajitaBagheta Cu Paine Frantuzeasca, Feliata Si Prajita
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă

Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant

Sparkling Wine și Sparkling ros euro sunt alegerile mele de top pentru Antipasti. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu alimentele și completează o varietate de arome. Ai putea încerca Laurent-Perrier Brut. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 40 de dolari pe sticlă.
Laurent-Perrier Brut
Laurent-Perrier Brut
Laurent-Perrier brut L-P este purtătorul de steag pentru stilul casei Laurent-Perrier. Crocant, proaspăt și elegant, Brut L-P reflectă esența fundamentală a Șampanilor noștri.Culoarea este o nuanță aurie palidă, cu bule fine și persistente. Nasul este proaspăt și delicat, arătând o complexitate bună cu indicii de citrice și fructe albe. Stilul ușor al lui Brut L-P a condus la transformarea șampaniei în băutura ideală pentru aperitiv. Echilibrul său perfect, claritatea aromelor și finețea îl fac, de asemenea, însoțitorul ideal pentru pește, păsări de curte și carne albă.
DificultateExpert
Gata În4 hrs, 30 m.
Porții16
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista