Sandvișuri cu ardei roșu prăjit cu tapenadă și busuioc
Sandvișurile cu ardei roșu prăjit cu tapenadă și busuioc sunt un fără lactate și pescatarian rețetă cu 12 porții. O porție conține 150 de calorii, 6g de proteine, și 3G de grăsime. Pentru 95 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați căței de usturoi, cimbru, tapenadă de măsline dintr-un borcan și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Această rețetă din alimente și vin are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 69%. Acest scor este solid. Încercați Dip Ușor De Ardei Roșu Prăjit, roșii prăjite și ardei roșu, și Baie De Ardei Roșu Prăjit De 5 Minute pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Prăjiți ardeii roșii peste o flacără de gaz până când sunt carbonizați peste tot.
Transferați ardeii într-un castron și lăsați să se răcească. Aruncați pielea și semințele și sfărâmați ardeii. Într-un castron, aruncați ardeii cu usturoiul, cimbru, rozmarin și aproximativ o pătrime din hamsii și condimentați cu sare și piper. Dați la frigider ardeii roșii peste noapte.
Aprinde un grătar. Prăjiți baghetele la foc fierbinte, tăiați părțile în jos.
Întindeți jumătățile inferioare ale baghetelor cu tapenada. Se acoperă cu ardeii marinați și sucurile lor, frunzele de busuioc și hamsiile rămase. Închideți sandvișurile și tăiați-le în 12 bucăți. Înfășurați în șervețele; servi.