Sandvișuri cu ardei roșu prăjit cu tapenadă și busuioc

Sandvișuri cu ardei roșu prăjit cu tapenadă și busuioc
Sandvișurile cu ardei roșu prăjit cu tapenadă și busuioc sunt un fără lactate și pescatarian rețetă cu 12 porții. O porție conține 150 de calorii, 6g de proteine, și 3G de grăsime. Pentru 95 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați căței de usturoi, cimbru, tapenadă de măsline dintr-un borcan și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Această rețetă din alimente și vin are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 69%. Acest scor este solid. Încercați Dip Ușor De Ardei Roșu Prăjit, roșii prăjite și ardei roșu, și Baie De Ardei Roșu Prăjit De 5 Minute pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Prăjiți ardeii roșii peste o flacără de gaz până când sunt carbonizați peste tot.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Tortilla Galbene De Porumb (15 Cm), încălzite8 Tortilla Galbene De Porumb (15 Cm), încălzite
2
Transferați ardeii într-un castron și lăsați să se răcească. Aruncați pielea și semințele și sfărâmați ardeii. Într-un castron, aruncați ardeii cu usturoiul, cimbru, rozmarin și aproximativ o pătrime din hamsii și condimentați cu sare și piper. Dați la frigider ardeii roșii peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
8 Tortilla Galbene De Porumb (15 Cm), încălzite8 Tortilla Galbene De Porumb (15 Cm), încălzite
Parmigiano-Reggiano Ras, De TrecutParmigiano-Reggiano Ras, De Trecut
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel DezosatăCarne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
Fileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Subțire (aproximativFileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Subțire (aproximativ
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
3
Aprinde un grătar. Prăjiți baghetele la foc fierbinte, tăiați părțile în jos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BaguetteBaguette
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
4
Întindeți jumătățile inferioare ale baghetelor cu tapenada. Se acoperă cu ardeii marinați și sucurile lor, frunzele de busuioc și hamsiile rămase. Închideți sandvișurile și tăiați-le în 12 bucăți. Înfășurați în șervețele; servi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate De Coajă, Date Pe Răzătoare2 Cepe Galbene Medii, Curățate De Coajă, Date Pe Răzătoare
Parmigiano-Reggiano Ras, De TrecutParmigiano-Reggiano Ras, De Trecut
BaguetteBaguette
Pâine Cu Nuci și StafidePâine Cu Nuci și Stafide
Fileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Subțire (aproximativFileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Subțire (aproximativ
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții12
Scor De Sănătate34
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista