Sandviș Deli de sfârșit de săptămână
Sandvișul Deli de la sfârșitul săptămânii este un fără gluten rețetă cu 6 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 12g de proteine, 15g de grăsime, și un total de 216 calorii. Pentru $1.11 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 2 ar spune că a lovit locul. Este adus la tine de Epicurious. Mergeți la magazin și ridicați rucola, carne deli, jalape murat&ntlde;o ardei iute și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 53%, care este solid. Rețete similare sunt Sandviș Deli de sfârșit de săptămână, Cel Mai Bun Sandwich Deli, și Deli Deluxe sub Sandwich.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 F.
Așezați pâinea, tăiatălateral, pe foaia de copt.
Se amestecă pesto șimaioneza într-un castron mic; se întinde pe ambele părți tăiate ale pâinii. Aranjați brânzape jumătatea inferioară a pâinii.
Coaceți pâinejumătate până se prăjesc ușor, aproximativ 10 minute. Top brânză cu carne, apoiperoncini, ceapă, roșii și rucola.Acoperiți cu jumătatea superioară a pâinii.
Tăiați lungimeaîn jumătate, apoi transversal în 6 sandvișuri.
Per porție: 531 calorii, 31 g grăsimi, 3 g fibre