Sandviș De Porc Mărunțit

Sandviș De Porc Mărunțit
Sandvișul de porc mărunțit este un lactate gratuit felul principal. Pentru $ 3.04 pe portie, această rețetă acoperă 23% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 8 porții cu 532 calorii, 39G de proteine, și 22g de grăsime fiecare. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați făină, ketchup, piper și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a folosi sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri De Mere ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 50 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 59%. Acest scor este solid. Încercați Ciob oală Smokey BBQ Shredded Sandwich de pui, Aragaz lent Hoisin Shredded Sandwich de pui cu slaw asiatice, și Grătar De Porc Mărunțit pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați coastele într-o oală sub presiune; adăugați 4 căni de apă. Închideți capacul în siguranță; așezați regulatorul de presiune pe conducta de aerisire. Aduceți aragazul la presiune maximă la foc mare. Reduceți căldura la mediu-mare și gătiți timp de 25 de minute. (Regulatorul de presiune trebuie să mențină o mișcare lentă de balansare constantă; reglați căldura dacă este necesar.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
(mequite, Hickory Sau Arin)(mequite, Hickory Sau Arin)
Echipamente pe care le vei folosi
Oala Sub PresiuneOala Sub Presiune
2
Între timp, într-o cratiță mare, combinați ceapa, ketchupul, sosul Worcestershire, sarea și piperul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde MuratăFasole Verde Murată
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Ambalați șuncă Delicată Feliată SubțireAmbalați șuncă Delicată Feliată Subțire
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
3
Combinați făina și apa rămasă până se omogenizează; se amestecă în amestecul de ceapă. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura; acoperiți și fierbeți timp de 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare $ Piper Negru Proaspăt MăcinatSare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
4
Scoateți oala sub presiune de pe foc; lăsați presiunea să scadă singură.
Echipamente pe care le vei folosi
Oala Sub PresiuneOala Sub Presiune
5
Îndepărtați coastele cu o lingură pliată; se răcește ușor. Când este suficient de rece pentru a manipula, îndepărtați și aruncați oasele. Tăiați carnea de porc cu două furculițe; adăugați la sos. Gatiti timp de 10 minute sau pana se incalzeste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per AmbalajUlei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
(mequite, Hickory Sau Arin)(mequite, Hickory Sau Arin)
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
6
Serviți pe rulouri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
DificultateGreu
Gata În50 m.
Porții8
Scor De Sănătate7
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista