Sandviș Cu Tofu Cu Crustă De Parmezan
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați sandvișul cu tofu cu crustă de parmezan. Această rețetă face 4 porții cu 429 calorii, 22g de proteine, și 11g de grăsime fiecare. Pentru $1.92 pe portie, această rețetă acoperă 22% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați parmezan, arpagic, tofu și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a folosi sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri De Mere ca desert. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 65%. Acest scor este solid. Încercați Parmezan-somon cu crustă de plante cu citrice Orzo, Parmezan Crusted Pesto Brânză La Grătar Sandwich, și Supă de ciuperci sălbatice cu Arugulan și nuci și rulouri cu crustă de parmezan cu unt de plante pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pentru a pregăti tofu, tăiați transversal în 12 felii.
Așezați o tigaie mare antiaderentă la foc mediu.
Adăugați tofu; gatiti 5 minute pe fiecare parte.
Scoateți tofu din tigaie; se răcește la temperatura camerei.
Combinați pesmetul, parmezanul, maghiranul, cimbru, cimbru și 1/8 linguriță de piper.
Combinați 1/8 linguriță piper, lapte, sare și albușuri de ou.
Așezați făina într-un vas superficial; dragă 1 felie de tofu în făină. Scufundați în amestecul de lapte; dragă în amestec de pesmet. Repetați procedura cu restul de făină, tofu, amestec de lapte și amestec de pesmet.
Așezați o tigaie antiaderentă acoperită cu spray de gătit la foc mediu până la cald.
Adăugați tofu; sotati 3 minute pe fiecare parte.
Combinați maioneza, arpagicul, sosul de soia și usturoiul.
Întindeți 1 lingură de amestec de maioneză uniform pe părțile tăiate ale fiecărui coc. Aranjați 1 frunză de salată și 3 felii de roșii peste jumătatea inferioară a fiecărui coc; acoperiți fiecare cu 3 felii de tofu. Acoperiți cu vârfuri de chifle.