Sandviș Cu Salată De Ouă Fără Ouă

Sandviș Cu Salată De Ouă Fără Ouă
Sandvișul cu salată de ouă fără ouă este un vegan rețetă cu 5 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 3G de grăsime, și un total de 88 calorii. Pentru $1.0 pe portie, această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați sare, morcov, țelină și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular bun de 51%. Încercați Sandviș Sănătos Cu Salată De Ouă, Salată De Macaroane Cu Ouă Deviled, și Sandvișuri Cu Ceai De Salată De Ouă De Avocado pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați primele 9 ingrediente într-un castron; bateți la viteză medie a unui mixer până când este combinat (amestecul nu va fi neted).
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
2
Întindeți 2/3 cană amestec de tofu uniform pe 1 felie de pâine; acoperiți cu 3 felii de castraveți, 1 frunză de salată, 2 felii de roșii și 1 felie de pâine. Repetați procedura cu ingredientele rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-3/4 Cani De Varza Murata, Clatite Si Bine Scurse1-3/4 Cani De Varza Murata, Clatite Si Bine Scurse
Frunze De SalatăFrunze De Salată
1-1/2 Oz. Gin1-1/2 Oz. Gin
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
Concentrat De Limonadă Dezghețat, împărțitConcentrat De Limonadă Dezghețat, împărțit
Sos De Soia 1 Lingura De Seminte De SusanSos De Soia 1 Lingura De Seminte De Susan
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții5
Scor De Sănătate66
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista