Samosas de spanac cu salată indiană

Samosas de spanac cu salată indiană
Dacă doriți să adăugați mai multe Indian rețete în cutia de rețete, Samosele de spanac cu salată indiană ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Această rețetă servește 4. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate, lacto ovo vegetariană și vegană are 225 calorii, 9g de proteine, și 10g de grăsime pe porție. Pentru $2.3 pe portie, această rețetă acoperă 28% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 214 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați roșii cherry, ceapă de primăvară, roșii cherry și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Funcționează bine ca hor d ' oeuvre. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 99%, ceea ce este extraordinar. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Samosas de spanac cu salată indiană, Samosas Indian La Cuptor, și Samosas Tradiționale Indiene.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 200C / 180C ventilator / gaz
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
2
Într-un castron mare, amestecați spanacul, ceapa de primăvară, roșiile de cireșe și garam masala cu o măcinare de piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De șalote, Tăiate în Felii Subțiri1 Cană De șalote, Tăiate în Felii Subțiri
Ceapă De PrimăvarăCeapă De Primăvară
Garam MasalaGaram Masala
1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
3
Întindeți o foaie de filo și tăiați-o pe lungime în 3 benzi lungi.
4
Periați aproximativ cu uleiul nu vă faceți griji cu privire la acoperirea întregii foi. Puneți linguri de amestec pe partea superioară a fiecărei benzi și pliați fiecare într-un triunghi. Continuați să pliați până când fiecare bandă de filo este epuizată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-Subţire-
5
Ungeți cu orice ulei rămas, apoi coaceți timp de 20 de minute până devin aurii și crisp.To faceți salata, aruncați toate ingredientele împreună și serviți alături.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați

Vin recomandat: Trandafir Spumant, Vin Spumant

Samosa poate fi asociat cu spumant rossimbrox și vin spumant. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu alimentele și completează o varietate de arome. Un vin pe care l-ați putea încerca este Martini & Rossi Sparkling ros nr. Are 4,1 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 13 dolari.
Martini & Rossi Trandafir Spumant
Martini & Rossi Trandafir Spumant
Inspirat de faimoasa regiune piemontană din Italia, MARTINI & ROSSI Sparkling rosul este un vin spumant roz elegant. Este fabricat dintr-o varietate de struguri, care sunt presate delicat pentru a păstra aromele distinctive, evocatoare și culoarea frumoasă.Acest vin spumant frumos, cu o aromă ispititoare și note delicate de zmeură și trandafir sălbatic, se dovedește un aperitiv excelent sau pentru un picnic cu prietenii. 
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate100
Revista