Samosas de spanac cu salată indiană

Dacă doriți să adăugați mai multe Indian rețete în cutia de rețete, Samosele de spanac cu salată indiană ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Această rețetă servește 4. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate, lacto ovo vegetariană și vegană are 225 calorii, 9g de proteine, și 10g de grăsime pe porție. Pentru $2.3 pe portie, această rețetă acoperă 28% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 214 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați roșii cherry, ceapă de primăvară, roșii cherry și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Funcționează bine ca hor d ' oeuvre. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 99%, ceea ce este extraordinar. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Samosas de spanac cu salată indiană, Samosas Indian La Cuptor, și Samosas Tradiționale Indiene.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 200C / 180C ventilator / gaz
Într-un castron mare, amestecați spanacul, ceapa de primăvară, roșiile de cireșe și garam masala cu o măcinare de piper.
Întindeți o foaie de filo și tăiați-o pe lungime în 3 benzi lungi.
Periați aproximativ cu uleiul nu vă faceți griji cu privire la acoperirea întregii foi. Puneți linguri de amestec pe partea superioară a fiecărei benzi și pliați fiecare într-un triunghi. Continuați să pliați până când fiecare bandă de filo este epuizată.
Ungeți cu orice ulei rămas, apoi coaceți timp de 20 de minute până devin aurii și crisp.To faceți salata, aruncați toate ingredientele împreună și serviți alături.