Samosas De Mazăre Verde (Hare Mutter Ki Samosa)
Rețeta Samosas de mazăre verde (Hare Mutter Ki Samosa) ar putea satisface pofta ta indiană în aproximativ 45 minute. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 54 calorii, 3G de proteine, și 1g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 8. Pentru 28 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Doar câtorva oameni le-a plăcut foarte mult acest hor d ' oeuvre. Un amestec de sare, semințe de chimen, coriandru și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 54%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Usturoi verde Dal / cum se face Hare lehsun ki dal, samosa, cum să faci samosa, și Mazăre Verde Pulao (Mutter Pulao).
Instrucțiuni
Încălziți 1 lingură de ulei într-o tigaie medie.
Adăugați semințele de chimen și gătiți la foc moderat până când sunt parfumate, 30 de secunde.
Adăugați ghimbirul, jalapeo, coriandrul și cayenne și gătiți, amestecând, până când sunt parfumate, 30 de secunde.
Adăugați mazărea verde și apa și gătiți până când mazărea este fragedă și cea mai mare parte a apei s-a evaporat, 5 minute.
Transferați amestecul într-un robot de bucătărie și lăsați să se răcească ușor.
Adăugați melasa de coriandru și rodie și pulsați până când mazărea este tocată mărunt. Se condimentează cu sare.
Aranjați ambalajele empanada pe o suprafață de lucru și periați marginile cu apă. Împărțiți umplutura între ambalaje. Îndoiți aluatul și ciupiți de jos în centru pentru a forma un con. Îndoiți partea superioară a aluatului în jos pentru a întâlni marginile și ciupiți bine pentru a sigila, formând o găluște triunghiulară.
Într-o tigaie adâncă, medie, încălziți 3/4 inch de ulei la 35
Prăjiți samosele la foc moderat, rotind o dată, până devin aurii și crocante, 5 minute.
Se scurge pe un suport de hârtie towellined.
Se servește cu chutneys de coriandru și tamarind.
Vin recomandat: Gruener Veltliner, Riesling, Trandafir Spumant
Gruener Veltliner, Riesling și Sparkling rosul sunt alegerile mele de top pentru Indian. Cel mai bun vin pentru mâncarea indiană va depinde de felul de mâncare, desigur, dar aceste murături pot fi servite refrigerate și au o anumită dulceață pentru a completa condimentele și aromele complexe ale unei mari varietăți de feluri de mâncare tradiționale. Ai putea încerca Berger Gruner Veltliner (1 litru). Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,7 din 5 stele și un preț de aproximativ 15 dolari pe sticlă.
![Berger Gruner Veltliner (1 Litru)]()
Berger Gruner Veltliner (1 Litru)
Berger ' s Gruner Veltliner este chintesența sipper de vară! Acest soi austriac de struguri albi produce un vin crocant și concentrat pe minerale, cu note de citrice, coajă de lămâie, litchi și o notă de picant care vă poate aminti de ardeiul alb. Corpul său răcoritor de crocant funcționează excelent într-o zi caldă de vară, mai ales când sunteți în aer liber.