Samoas Girl Scout Prăjitură Cu Înghețată
Samoas Girl Scout Cookie Ice Cream Cake ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă servește 8 și costă 1,8 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 12g de proteine, 39G de grăsime, și un total de 828 calorii. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați sos de caramel, înghețată vanillan, sos de ciocolată și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Vara. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 36%. Acest scor este destul de rău. Încercați Pofta > Fata Scout subțire menta mini plăcinte Plus fata Scout Cookie s, Prăjituri De Casă Girl Scout: Samoas, și Prăjituri De Casă Samoas Girl Scout pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Căptușiți o tigaie de tort rotundă de 9 inci, adâncă de 1 inci, cu folie de plastic, asigurându-vă că plasticul este înfipt în părțile laterale ale tigaiei și lăsând cel puțin o consolă de 2 inci pe toate părțile. Umpleți fundul tigaiei cu aproximativ 1/3 din fursecurile tocate grosier, aranjându-le astfel încât să se așeze plat pe tigaia pentru tort (vor exista câteva mici goluri în "crustă").
Într-un castron mare, combinați fursecurile tocate rămase cu înghețata de vanilie ușor înmuiată, pliabilă pentru a încorpora fursecurile în înghețată. Puneți înghețata deasupra fursecurilor din tigaie, ambalând-o în crusta de fursecuri. Folosiți un cuțit pentru a întinde înghețata uniform și neteziți blatul. Apăsați folie de plastic direct pe suprafața înghețatei, apoi înfășurați întreaga tigaie într-un strat dublu de folie de plastic și congelați până la fermitate, cel puțin 2 ore sau peste noapte. Faceți înainte: tortul cu înghețată poate fi pregătit înainte, învelit într-un strat dublu de folie de plastic și înghețat timp de până la 2 zile.
Într-o cratiță mică la foc mic, încălziți sosul de caramel. Într-o a doua cratiță mică la foc mic, încălziți sosul de ciocolată.
Scoateți tortul de înghețată din congelator și îndepărtați stratul dublu de folie de plastic, împreună cu folia de plastic presată pe suprafața înghețatei. Folosind folia de plastic care acoperă tigaia, ridicați cu grijă tortul din tigaie și așezați-l pe o farfurie mare sau pe un platou de servire.
Așezați o a doua farfurie mare deasupra tortului, apoi răsturnați tortul, îndepărtați prima farfurie și îndepărtați folia de plastic.
Așezați farfuria sau platoul mare original deasupra tortului și inversați-l pentru ultima dată, astfel încât crusta de biscuiți să fie pe fund. Folosind 2 linguri mici, stropiți sosurile de ciocolată și caramel peste tortul cu înghețată.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Moscato Dasti, Port
Cream Sherry, Moscato d ' Asti și Port sunt alegeri excelente pentru înghețată. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. Ai putea încerca NV Solera Cream Sherry. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 17 dolari pe sticlă.
![NV Solera Cream Sherry]()
NV Solera Cream Sherry
Sherry cremă Solera are o nuanță strălucitoare de chihlimbar și cupru profund. Cu arome de butterscotch și pecan, aromele dulci de nuci sărate și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un palat rotunjit, luxuriant, moderat corpolent, cu un finisaj lung și aromat.