Sambal javanez cu creveți la grătar
Nevoie de o fără gluten, fără lactate și garnitură primară? Sambal javanez cu creveți la grătar ar putea fi o rețetă remarcabilă de încercat. Această rețetă face 4 porții cu 151 calorii, 3G de proteine, și 9g de grăsime fiecare. Pentru $1.06 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână pastă de hamsii, suc de lămâie, nucă de cocos și alte câteva ingrediente, o puteți face. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 53%. Acest scor este solid. Încercați Javanese și Nonya Sambal și orez prăjit cu Sambal, Creveți la grătar cu sos de citrice-Sambal-Oelek, și Creveți la grătar cu Lemongrass aprins-Chile Sambal pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un robot de bucătărie, învârtiți nuca de cocos, ardeii iute, pasta de hamsii, usturoiul și sucul de lămâie până când nuca de cocos și ardeii iute sunt tocate; răzuiește frecvent părțile recipientului.
Clătiți și scurgeți creveții. Filetați pe 4 frigarui metalice plate (10 până la 14 in.).
Așezați creveții pe un grătar de grătar peste un pat solid de cărbuni la cald mediu sau pe un grătar cu gaz setat la cald mediu (puteți ține mâna la nivelul grătarului doar 3 până la 4 secunde); închideți capacul pe grătarul cu gaz. Gatiti crevetii, intoarcandu-se o data, pana cand roz aprins si opac, dar inca cu aspect umed in centrul celei mai groase parti (taiate pentru a testa), 3 pana la 5 minute in total.
Transferați creveții într-un platou.
Se servește cu pastă de sambal pentru a adăuga după gust.