Salumi cu struguri Mostarda și grâu integral Gnocci Fritti

Salumi cu struguri Mostarda și grâu integral Gnocci Fritti
Salumi cu Mostardan de struguri și Gnocci Fritti din grâu integral ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de garnitură. Această rețetă face 6 porții cu 412 calorii, 11g de proteine, și 24g de grăsime fiecare. Pentru $1.82 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de coajă de 1 portocală, piper cayenne, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. Este adus la tine de Epicurious. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 44%. Acest scor este destul de bun. Încercați Salumi cu struguri Mostardan și grâu integral Gnocci Fritti, Fenicul-usturoi Carne de porc afumată cu fenicul Gremolatan și struguri Mostarda, și Brioșe Cu Banane Cu Nuci De Struguri Întregi pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Aduceți toate ingredientele, cu excepțiamuștar la foc mic într-o oală mare grea, la foc mediu, amestecând până se dizolvă zahărul.Se fierbe la foc mic până când lichidele se îngroașă și strugurii sunt moi, dar majoritatea sunt încă intacte, agitând adesea, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Se amestecă mustard.DO înainte: se poate face cu 1 săptămână înainte.Se răcește, se acoperă și se răcește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MuștarMuștar
1
Se amestecă laptele cald și zahărulcastron mic; se amestecă în drojdie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ZahărZahăr
DrojdieDrojdie
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Lăsați să stea până cândamestecul pare spongios, aproximativ 6 minute.
3
Combinați 3/4 cană de făină, sare și cayenne într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Adăugați 7 linguri de apă caldă, 1 linguriță de ulei de măsline și amestec de drojdii; se amestecă până se formează aluat moale ușor lipicios. Înveliți un alt castron mare cu ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
5
Adăugați aluatul și întoarceți-l la strat. Acoperiți vasul cu folie de plastic și prosop de bucătărie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De BucătărieProsoape De Bucătărie
BolBol
6
Lăsați doughrise în zona caldă fără curenți până când se dublează involume, aproximativ 1 oră.
7
Frământați aluatul pe suprafața de lucru până lanetedă, stropind ușor cu mai multă făină dacăfoarte lipicios. Împărțiți aluatul în jumătate. Formați fiecarejumătate în dreptunghi de 2 inci lățime de 1/3 inci grosime.Acoperiți cu folie de plastic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
8
Setați mașina de paste la cea mai largă setare.Rulați 1 dreptunghi prin mașină de 6 ori.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PastePaste
Echipamente pe care le vei folosi
Mașină De PasteMașină De Paste
9
Tăiați aluatul în jumătate transversal; întoarceți mașinala următoarea-setare mai îngustă. Continuați să rulați aluatul prin mașină, ajustându-vă la următoarea îngustare după fiecare 6 treceri, până când fiecare bandă are o lățime de aproximativ 4 inci, o lungime de 12 inci și o grosime de 1/16 inci. Repetați cu al doileaaluat dreptunghi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
10
Tăiați fiecare bandă de aluatîn cruce în benzi late de 1 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
11
Se toarnă ulei de canola într-o cratiță marela adâncimea de 1 inch. Atașați frythermometer la tigaie; ulei de căldură peste mediumheat la 350 F. Fry aluat în loturi pana candgolden și clare, aproximativ 2 minute perbatch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
AluatAluat
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
12
Transferați pe hârtie-prosopfoaie de copt.
13
Presărați gnocchi fierbinți cubrânză. Face înainte: se poate face 6 hoursahead.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GnocchiGnocchi
14
Lăsați să stea la temperatura camerei.Reîncălziți în 350 cuptor F aproximativ 5 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
1
Aranjați salumi pe platou.
2
Serveștecu mostarda și gnocchi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GnocchiGnocchi
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate9
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista