Salumi cu struguri Mostarda și grâu integral Gnocci Fritti

Salumi cu Mostardan de struguri și Gnocci Fritti din grâu integral ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de garnitură. Această rețetă face 6 porții cu 412 calorii, 11g de proteine, și 24g de grăsime fiecare. Pentru $1.82 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de coajă de 1 portocală, piper cayenne, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. Este adus la tine de Epicurious. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 44%. Acest scor este destul de bun. Încercați Salumi cu struguri Mostardan și grâu integral Gnocci Fritti, Fenicul-usturoi Carne de porc afumată cu fenicul Gremolatan și struguri Mostarda, și Brioșe Cu Banane Cu Nuci De Struguri Întregi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aduceți toate ingredientele, cu excepțiamuștar la foc mic într-o oală mare grea, la foc mediu, amestecând până se dizolvă zahărul.Se fierbe la foc mic până când lichidele se îngroașă și strugurii sunt moi, dar majoritatea sunt încă intacte, agitând adesea, aproximativ 30 de minute.
Se amestecă mustard.DO înainte: se poate face cu 1 săptămână înainte.Se răcește, se acoperă și se răcește.
Se amestecă laptele cald și zahărulcastron mic; se amestecă în drojdie.
Lăsați să stea până cândamestecul pare spongios, aproximativ 6 minute.
Combinați 3/4 cană de făină, sare și cayenne într-un castron mare.
Adăugați 7 linguri de apă caldă, 1 linguriță de ulei de măsline și amestec de drojdii; se amestecă până se formează aluat moale ușor lipicios. Înveliți un alt castron mare cu ulei de măsline.
Adăugați aluatul și întoarceți-l la strat. Acoperiți vasul cu folie de plastic și prosop de bucătărie.
Lăsați doughrise în zona caldă fără curenți până când se dublează involume, aproximativ 1 oră.
Frământați aluatul pe suprafața de lucru până lanetedă, stropind ușor cu mai multă făină dacăfoarte lipicios. Împărțiți aluatul în jumătate. Formați fiecarejumătate în dreptunghi de 2 inci lățime de 1/3 inci grosime.Acoperiți cu folie de plastic.
Setați mașina de paste la cea mai largă setare.Rulați 1 dreptunghi prin mașină de 6 ori.
Tăiați aluatul în jumătate transversal; întoarceți mașinala următoarea-setare mai îngustă. Continuați să rulați aluatul prin mașină, ajustându-vă la următoarea îngustare după fiecare 6 treceri, până când fiecare bandă are o lățime de aproximativ 4 inci, o lungime de 12 inci și o grosime de 1/16 inci. Repetați cu al doileaaluat dreptunghi.
Tăiați fiecare bandă de aluatîn cruce în benzi late de 1 inch.
Se toarnă ulei de canola într-o cratiță marela adâncimea de 1 inch. Atașați frythermometer la tigaie; ulei de căldură peste mediumheat la 350 F. Fry aluat în loturi pana candgolden și clare, aproximativ 2 minute perbatch.
Transferați pe hârtie-prosopfoaie de copt.
Presărați gnocchi fierbinți cubrânză. Face înainte: se poate face 6 hoursahead.
Lăsați să stea la temperatura camerei.Reîncălziți în 350 cuptor F aproximativ 5 minute.
Aranjați salumi pe platou.
Serveștecu mostarda și gnocchi.