Saltimbocca de pui umplută cu rucola și salată de roșii
Saltimbocca de pui umplute cu rucola și salată de roșii ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4 și costă 3,42 USD pe porție. O porție conține 780 calorii, 48G de proteine, și 52G de grăsime. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de roșii de prune, sare kosher, frunze de cimbru și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a utiliza până sare kosher ai putea urma acest curs principal cu Tort Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 8 ore și 40 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 62%. Acest scor este solid. Încercați Pui prăjit cu salată de roșii de rucola, Arugula Herbed-salată de roșii cu pui, și Pui parmezan cu salată de rucola și vinetă de roșii pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Combinați ricotta, 1/4 cană Parmigiano-Reggiano, salvie și lapte și condimentați cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano Reggiano
1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt
3/4 Cană De Fursecuri Oreo Tocate
Varză Savoy Sau Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
2
Fluturați fiecare piept de pui, tăind orizontal în cea mai groasă parte a sânului aproape până la cealaltă parte (păstrând sânul atașat pe o parte). Deschideți fiecare sân ca o carte și lăsați-l la 1/8 până la 1/4 inci grosime folosind partea plată a unui ciocan de carne.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Margherita® Capicola
Apă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
3 Căni De Pesmet Panko
3
Presărați puiul cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
4
Așezați o lingură de amestec de ricotta în centrul fiecărui piept de pui, apoi pliați puiul pentru a închide umplutura. Înfășurați fiecare piept de pui cu 2 felii prosciutto, suprapunându-le ușor. Înfășurați fiecare piept de pui în folie de plastic și refrigerați peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Margherita® Capicola
Prosciutto
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în Optimi
5
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
6
Desfaceți pieptul de pui și așezați-l pe o foaie de copt cu margini sau pe un vas de copt superficial.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Margherita® Capicola
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
7
Stropiți cu EVOO, apoi coaceți până când puiul este gătit și prosciutto este crocant, 20 până la 25 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prosciutto
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Yukon
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
8
În timp ce puiul se coace, încălziți untul într-o tigaie mică la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
9
Adăugați usturoiul și gătiți, amestecând, timp de 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi Goya®
10
Adăugați panko și cimbru și gătiți, amestecând, până când panko este auriu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pesmet Panko Sau Făină Matzo
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
11
Se ia de pe foc și se amestecă restul de 1/4 cană Parmigiano-Reggiano.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano Reggiano
12
Împărțiți puiul între farfurii. Aranjați rucola alături de pui și acoperiți rucola cu roșiile și pesmetul de usturoi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Piept De Pui La Rotisor
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Usturoi Goya®
13
Nota bucătarului: pieptul de pui umplut poate fi refrigerat până la 2 zile înainte de gătit.