Saltimbocca de pui cu piure de busuioc
Saltimbocca de pui cu piure de busuioc este un fără gluten garnitură. O porție conține 303 calorii, 10g de proteine, și 12g de grăsime. Pentru $1.16 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 2. 15 persoane au fost impresionate de această rețetă. Un amestec de piept de pui, frunze de busuioc, bulion de pui și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 71%. Acest scor este destul de bun. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Mash De Cartofi Roșii De Arpagic De Busuioc, Piure de usturoi, busuioc și ulei de măsline, și Cod de lămâie cu piure de fasole de busuioc.
Instrucțiuni
Faceți piureul: fierbeți cartofii în apă sărată timp de 15-20 de minute până se înmoaie.
Se scurge și se pasează bine. Se amestecă laptele, apoi parmezanul și busuiocul. Se condimentează cu piper negru și se menține cald.
Între timp, așezați pieptul de pui pe o scândură și tăiați-le orizontal lăsând o parte atașată. Deschideți-le ca o carte și așezați o frunză de busuioc deasupra fiecăreia, acoperită cu o felie de prosciutto. Asigurați-vă cu un băț de cocktail.
Încălziți uleiul într-o tigaie mare, antiaderentă și adăugați pieptul de pui, cu hamside în jos. Gatiti 2-3 minute pana devin aurii, apoi intoarceti si gatiti inca 2 minute.
Se toarnă peste Marsala și se lasă să baloneze timp de 1 min.
Adăugați bulionul și fierbeți timp de 5 minute până când puiul este fiert. Ridicați puiul afară, acoperiți pentru a se încălzi, apoi fierbeți sucurile de tigaie pentru a reduce puțin.
Serviți cu piure de busuioc și o salată verde pe lateral, dacă doriți.