Salsa Verde (sos verde Italian) este un fără gluten, primar și pescatarian hor d ' oeuvre. Această rețetă servește 1 și costă 9,28 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 30g de proteine, 146g de grăsime, și un total de 1456 calorii. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Această rețetă este plăcută de 2 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Dacă aveți la îndemână frunze de mentă, muștar dijon, oțet de vin și alte câteva ingrediente, o puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 89%. Acest scor este remarcabil. Rețete similare includ Chiftele în sos verde (Granatine con Salsa Verde), Pollo Con Salsa Verde (Pui Cu Sos Verde), și Acciughe Con Salsa Verde (hamsii în sos verde).
Mexicanul funcționează foarte bine cu Pinot Noir, Riesling și Sparkling rossimbrox. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Un vin pe care l-ați putea încerca este Byron Fiddlestix Vineyard Pinot Noir. Are 5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 45 de dolari.