Salsa Verde Prăjită Și Guacamole Tomatillo Prăjită
Rețeta salsa verde prăjită și guacamole Tomatillo prăjită este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un extraordinar fără gluten, primar și întreg 30 opțiune pentru iubitorii de mâncare mexicană. Această rețetă servește 1. Acest hor d ' oeuvre are 761 calorii, 12g de proteine, și 61G de grăsime pe porție. Pentru $6.44 pe portie, această rețetă acoperă 47% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 57 de persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați suc de lime, roșii Rome, chimen măcinat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Cu o lingură scor de 99%, acest fel de mâncare este extraordinar. Încercați Salsa Verde Și Salsa Verde Guacamole, Salsa Verde Tomatillo Prăjită, și Salsa Verde Tomatillo Prăjită pentru rețete similare.
Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant
Mexicanul funcționează foarte bine cu Pinot Noir, Riesling și Sparkling rossimbrox. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Ai putea încerca Alexana Revana Vineyard Pinot Noir. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,7 din 5 stele și un preț de aproximativ 42 de dolari pe sticlă.
![Alexana Revana Vineyard Pinot Noir]()
Alexana Revana Vineyard Pinot Noir
# 17 Wine Spectator Top 100 din 2013 Revana Vineyard Pinot Noir 2010 este o reprezentare excelentă atât a site-ului vintage, cât și a site-ului Revana Vineyard.2010 a fost un sezon de creștere provocator, dar cu o vinificație meticuloasă și magistrală, amestecul nostru de opt clone Pinot Noir diferite a produs un vin intens, complex și echilibrat. Arome strălucitoare, înainte de cireș negru, plante uscate șinotele florale sunt ridicate de melasă și floare de anason. Masivaromele de cireșe negre sunt decadente și se integrează bine cu tonurile de condimente,cola și cacao. Textura este luxuriantă și bogată, terminând cutininuri moi rotunde care asigură o structură perfectă pentru cellaring.