Salsa Verde Italiană
Salsa verde italiană ar putea fi doar Marea Mediterană rețeta pe care o căutați. O porție conține 380 calorii, 1g de proteine, și 41G de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $1.45 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Funcționează bine ca un hor d ' oeuvre destul de ieftin. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Dacă aveți la îndemână hamsie, ulei de măsline, cățel de usturoi și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 54%. Acest scor este destul de bun. Încercați Salsa Verde Italiană, Salsa Verde Italiană, și Salsa Verde Italiană pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se amestecă primele 5 ingrediente într-un castron mic.Folosind spatele lingurii de lemn, mash pentru a lipi.
Bateți sucul de lămâie, apoi uleiul de măsline în flux subțire până se omogenizează. Se amestecă pătrunjelul,caperele și hamsiile. Se condimentează cu mai multă sareși piper, dacă se dorește. Faceți înainte: poate fi făcut cu 6 ore înainte. Acoperi; rece. Aduceți temperatura camerei și repetați înainte de utilizare.