Salsa Roja
Reteta Salsa Rojan este gata în aproximativ 22 de minute și este cu siguranță un remarcabil fără gluten, primar și întreg 30 opțiune pentru iubitorii de mâncare mexicană. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 3G de proteine, 4G de grăsime, și un total de 118 calorii. Pentru 45 de cenți pe porție, veți obține un hor d ' oeuvre care servește 15. Dacă aveți la îndemână sare, ceapă, chimen măcinat și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 77%. Încercați Salsa Roja, Salsa Roja, și Salsa Roja pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți broiler cu grătar de cuptor la 5 inci de căldură. Tapetați o foaie de copt cu folie de aluminiu.
Așezați usturoiul, roșiile și ceapa, tăiate în jos, pe foaia de copt pregătită. Se fierbe 5 minute sau până când pielea este înnegrită. Pune deoparte.
Ștergeți ardeii iute cu o cârpă umedă.
Îndepărtați și aruncați semințele și tulpinile. Cojiți usturoiul.
Încălziți uleiul într-o tigaie la foc mediu.
Adăugați ardei iute și gătiți, întorcându-vă Des, 2 minute sau până se întunecă și prăjiți. (Nu arde.)
Transferați ardeii iute într-un castron; acoperiți cu 1 cană de apă clocotită.
Lăsați să stea 20 de minute sau până se înmoaie.
Transferați ardeii iute într-un robot de bucătărie cu o lingură cu fante, rezervând lichid de înmuiere.
Adăugați usturoiul rezervat, roșiile și ceapa. Pulse până se toacă fin.
Adăugați sare, chimen și suc de lămâie; pulsează până se omogenizează bine.
Adăugați lichid de înmuiere rezervat, dacă este necesar, pentru a obține consistența dorită. Acoperiți și răciți.