Salsa Roja

Salsa Roja
Reteta Salsa Rojan este gata în aproximativ 22 de minute și este cu siguranță un remarcabil fără gluten, primar și întreg 30 opțiune pentru iubitorii de mâncare mexicană. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 3G de proteine, 4G de grăsime, și un total de 118 calorii. Pentru 45 de cenți pe porție, veți obține un hor d ' oeuvre care servește 15. Dacă aveți la îndemână sare, ceapă, chimen măcinat și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 77%. Încercați Salsa Roja, Salsa Roja, și Salsa Roja pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți broiler cu grătar de cuptor la 5 inci de căldură. Tapetați o foaie de copt cu folie de aluminiu.
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
Foaie De CoptFoaie De Copt
CuptorCuptor
2
Așezați usturoiul, roșiile și ceapa, tăiate în jos, pe foaia de copt pregătită. Se fierbe 5 minute sau până când pielea este înnegrită. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TomateTomate
UsturoiUsturoi
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
3
Ștergeți ardeii iute cu o cârpă umedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei IuteArdei Iute
4
Îndepărtați și aruncați semințele și tulpinile. Cojiți usturoiul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UsturoiUsturoi
SemințeSemințe
5
Încălziți uleiul într-o tigaie la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Adăugați ardei iute și gătiți, întorcându-vă Des, 2 minute sau până se întunecă și prăjiți. (Nu arde.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei IuteArdei Iute
7
Transferați ardeii iute într-un castron; acoperiți cu 1 cană de apă clocotită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei IuteArdei Iute
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
8
Lăsați să stea 20 de minute sau până se înmoaie.
9
Transferați ardeii iute într-un robot de bucătărie cu o lingură cu fante, rezervând lichid de înmuiere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei IuteArdei Iute
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
Lingura Cu FanteLingura Cu Fante
10
Adăugați usturoiul rezervat, roșiile și ceapa. Pulse până se toacă fin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TomateTomate
UsturoiUsturoi
CeapăCeapă
11
Adăugați sare, chimen și suc de lămâie; pulsează până se omogenizează bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De LămâieSuc De Lămâie
ChimenChimen
SareSare
12
Adăugați lichid de înmuiere rezervat, dacă este necesar, pentru a obține consistența dorită. Acoperiți și răciți.

Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant

Mexican în meniu? Încercați să împerecheați cu Pinot Noir, Riesling și Sparkling rossimbrox. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Un vin pe care l-ați putea încerca este Sandhi Sanford și Benedict Pinot Noir. Are 4,7 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 65 de dolari.
Sandhi Sanford și Benedict Pinot Noir
Sandhi Sanford și Benedict Pinot Noir
Unicul 2012 are straturi de cireș sălbatic, lemn dulce, piper negru și scorțișoară. Culoarea roșu rubiniu pal și taninurile mătăsoase ne arată cât de maiestuos este acest site.
DificultateMediu
Gata În22 m.
Porții15
Scor De Sănătate34
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista